2777
2789
عنوان

جنتلمن احمق

248 بازدید | 22 پست

یه پسره همکار بابامه خیلی جنتلمنه😊اقاست فهمیدست و خوش قیافه  در کل از نظر من خیلی اکیه  حدود یک ماه پیش منو کوه دید با هم رفتیم تا دامنه کوه  کلی حرف زدم  شبش اس داد منم بخاطری پرو نشه جوابش ندادم بعد دو روز دادم که پرو نشه😂 اون احمقم دگ اس نداد  خاک تو سرش شاید میخاستم ناز کنم چرا پسرا اینقد لجبازن اخه😡

حالا صبی اومده  عیادت بابام اصن سلامم جواب نداد به کنار  ابجیم هر چی برد بر داشت مث خر خورد من میوه بردم برنداشت😂😂😂😂😂 

اخرم وقتی رفت از مامان کلی تشکر کرد به خواهرم گفت  راحله خانم ممنونم زحمت دادم  خستتون کردم مث بز هم به من نگاه کرد رفت😐😐😐😐

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

ایول بابا دستخوش. کار درستی کرده‌ این نشون میده برای خودش ارزش قائله. مث این پسرای هول میبود که هرچی میگی سیکتیر باز آویزونتن خوب بود؟

جنتلمنا این جور اخلاقا هم دارن.

رفتارت بد بود . اسم این ناز کردن نیست به کتف گردنه مردمه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول بابا دستخوش. کار درستی کرده‌ این نشون میده برای خودش ارزش قائله. مث این پسرای هول میبود که هرچی ...

واقعا 😔از دستش دادم 

فکر کن چقد اقاست که بابام با یه پسر مجرد جوان رفت امد میکنه با وجود دو تا دختر مجرد

اره واقعا خیلی دیونمکاش اس بده دوباره

عب نداره تجربه شد 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
واقعا 😔از دستش دادم فکر کن چقد اقاست که بابام با یه پسر مجرد جوان رفت امد میکنه با وجود دو تا دختر ...

چه کیس خوبیه پس. الانم نمیشه گفت از دستش دادیا. یکم زبل باشی دوباره تو تور میفته.

چه کیس خوبیه پس. الانم نمیشه گفت از دستش دادیا. یکم زبل باشی دوباره تو تور میفته.

چطوری برم اس بهش بدم؟

فکر کنم اگه هم بیاد برای راحله خانم بیاد 😥

😂😂😂😂😂راحله نامزد داره خوشبختانه ازشم بزرگتره خواهرم ۳۹ سالشه

رضا ۳۲

😂😂😂😂😂راحله نامزد داره خوشبختانه ازشم بزرگتره خواهرم ۳۹ سالشهرضا ۳۲

بببین همسر منم پسر دوست بابام بود نها چیزی که می‌تونه به همدیگه نزدیکتون کنه فقط رفت و آمده،کد بانوگری شما رو ببینه حرف زدنتونو مهربونیاتونو همشونو یه جا بهش نشون بده،فکر نکن با اس ام اس میشه ازدواج کرد نه با دیدنی که میشه ازدواج کرد

چطوری برم اس بهش بدم؟

ببین یه راهی بهت پیشنهاد میدم ولی باید خیلی باسیاست رفتار کنی که فکر نکنه داری منت کشی میکنی. خیلی رسمی و خونسرد باید باشه جملاتت. جوری که فکر کنه این دختره خیلی مغروره ولی انگار من براش مهم بودم و خودشو مجبور کرده به من پیام داده. شایدم فقط داره از روی ادب پیام میده که دلخوری رو برطرف کنه.

شما برو بهش پیام بده و بگو که از رفتار اخیرتون این طور احساس کردم که دلخور هستین. نمیخواستم بینمون کدورتی باشه برای همین پیام دادم که علت رفتار سردتون رو بدونم.

بببین همسر منم پسر دوست بابام بود نها چیزی که می‌تونه به همدیگه نزدیکتون کنه فقط رفت و آمده،کد بانوگ ...

آی چقد درست  هفته دو بار خونمون میاد باید دختر فهمیده ای بشم