2777
2789

هیچ کدوم ناراحت و عزادار نیستیم اما به هر حال برای تشیع جنازه اش میریم. چون من با پدرم در ارتباط نبودم نزدیک بیست ساله ندیدمش 

شوهرم میگه توقع نداشته باشه پدر و مادر و خواهر برادرم بیان مراسمش. چون تو باهاش در ارتباط نبودی خیلی ساله. 

من نمیدونم درسته حرفش یا نه.  شما نظرتون چیه. ؟ 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یجوری اومد 

نمی‌خوان نیان نیان ولی خب فک. کنم گفتنش درست نبود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باید بیان چون تو در ارتباط نبودی دلیل نمیشه بی کس رهات کنه بری تدفین پدرت!....خدا بیامرزه روحش شاد .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

چه ربطی داره بهرحال این خدابیامرز پدر شماست بیان به شما احترام گذاشتن

نمیدونم چرا درک درستی از این قضیه ندارم.پدر آدم هر چقدر هم بد باشه مگه میشه آدم ۲۰ سال باهاش ارتباط نداشته باشه؟🤔🤔 

حرفش تا حدودی درسته 

وقتی شما به هر دلیلی در ارتباط با پدرت نبودی یعنی ارزشی برات نداشته ، پس توقع نداشته باش اونها بیان 

ولی اگه بیان پیش چشم مردم برای شما خوبه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

حالا انگار میخان کوه جابجا کنن ....

یه مراسمه دیگه :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !