2777
2789
عنوان

شات پیام مشاورم

562 بازدید | 24 پست

ازتون کمک میخوام 

من زود می زارم شما ام بهم بگین که چیکار کنم 

آکادمی مشاوره ی من شاملدآزمون هم میشه بعد من باید به یکی ک دستیار مشاورمه پیام بدم که آزمونامو فعال کنه 

بعد من هفته قبل دوشنبه بهش گفتم آزمونامو فعال کنه ولی جمعه فعال نبود

منم عصبی بودم اینا رو گفتم (تو شاتی ک تو شاتیه ک میفرستم)

بعد این اومده همین پیامای من رو واسه مشاورم فرستاده که خیلی پررو بازی در میاره، و منم خواستم ادبش کنم دیگه براش آزمونو فعال نکردم

پیش مشاورم خجالت کشیدم 

ولی وقتی اون دختره حتی در حالت عادی جواب سلام نمیده اونوقت من باید در شرایطی که برنامم بهم خورده باز کلی بوس و قلب بفرستم براش؟

الان من برا اینکه دوباره آزمون بدم به دختره پیام بدم که فعال کنه؟

دوس دارم خفش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط مشکلش همین بهتون گفتمه؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ب مامانت بگو پیام بده ب مسیولش گوشزد کنه من باشم میشورم پهنش میکنم پول گرفتی وظیفتشه

هنوز با مامانم حرفی نزدن 

خودم از حقم دفاع کنم بهتره چون سال دیگه اگه خدا بخواد باید برم دانشگاه ولی نمیدونم چطور دفاع کنم

هنوز با مامانم حرفی نزدن خودم از حقم دفاع کنم بهتره چون سال دیگه اگه خدا بخواد باید برم دانشگاه ولی ...

عزیزم دختر منم پارسال کنکوری بود 

اما کم کاری مشاور رو من تذکر میدادم که بدونه حواسم هست 

سال دیگه تو دانشگاه ب چشم بزرگسال نگاهت میکنند 

الان طرف بچه حسابت کرده بیخود افصابت سر این نذار 

اگر مامانت بگه اینو میرسونه که حواسش هست و طرف بار دیگه نمیتونه پاشو کج بذارا 

شما هم وقتت بذار سر کنکورت

فعلا امضا ندارم
هنوز با مامانم حرفی نزدن خودم از حقم دفاع کنم بهتره چون سال دیگه اگه خدا بخواد باید برم دانشگاه ولی ...

به مشاورت بگو خودش به اون دختره بگه که آزمونات رو فعال کنه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

عزیزم دختر منم پارسال کنکوری بود اما کم کاری مشاور رو من تذکر میدادم که بدونه حواسم هست سال دیگه تو ...

حرفتون درست و منطقیه 

انشاالله دخترتان هم موفق باشه 

ولی مامانم تا حالا با مشاورت حرف نزده 

اصلا اگه زنگ بزنیم جواب نمیده

ببین همشون سر و ته یه کرباسن

مشاور من انقدر ادعا داشت کمک میکنه و رفیقه و ...

واقعا نمیدونم سر چی به من گف دیگه بهت مشاوره نمیدم و کنسله

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

حرفتون درست و منطقیه انشاالله دخترتان هم موفق باشه ولی مامانم تا حالا با مشاورت حرف نزده اصلا اگه زن ...

با گوشیش،پیام بده که میخوام زنگ بزنم یا با من تماس بگیرید 

بعد پشت تلفن بگه ایشون وظیفه اش انجام بده و من پول دادم و کلا هر چی گفت بگه شما وظیفتتون بوده و دست بالا رو بگیره 

من پارسال یک بار اینکار کردم دیگه درست شد تا اخرش 

حالا دخترم میخواست پیام بده انها بد برداشت میکردند میگفتن بچه اس اعصابش خورد میشد  

میدونی گاهی باید بذاری بزرگترها انجامش بدن 

این طرف لازمه گوشش پیچیده بشه 

بالاخره اون موسسه صاحب داره 

فعلا امضا ندارم