2777
2789

یکم‌حالت کریضی داشتم 

انگار گلوم التهاب داشت

۳ روز پیش پنیسیلین دکتر داد عفونت گلوم‌کم شد

اما امشب یه لیوان دمنوش خوردم از بعد اون سرفه جونم داره میگیره

دمنوش چی عزیزم؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اول از همه نباید پنی سلین میزدی .کاری به سواد دکترت ندارم اما پنی سلین چون عوارضش زیاده فقط برای عفونت های شدید باید تجویز بشه و برای یه گلودرد نیازی نبود پنی سلین بزنی این همه جایگزین داریم

الآنم چون دمنوش خوردی بدنت به گرمیجات حساس شده . چیزای سرد بخور و اصلا غذای گرم نخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه نباید پنی سلین میزدی .کاری به سواد دکترت ندارم اما پنی سلین چون عوارضش زیاده فقط برای عفو ...

من لوزه هام ورم‌شدید کرده بود 

شاید نمیدونم

طبع بدنمم کلا گرم 

ورم شدید ؟ میگی فقط یکم مریض بودم که علت ورم رو پیگیری کردی؟

زمستونا مشکلم همین 

مثلا یع باد بهم بخوره صلح لوزه هام عفونی میشن با ورم 

یا هر وقت پاهام آب سرد بزنم صبحش گلوم نابود

زمستونا مشکلم همین مثلا یع باد بهم بخوره صلح لوزه هام عفونی میشن با ورم یا هر وقت پاهام آب سرد بزنم ...

من موقعی که میخواستم لوزه سومم رو عمل کنم تو بیمارستان ینفر دقیقا مشکل توروداشت گفت دکتر گفته عمل کن خوب میشی دیگه بعد عمل ندیدمش نمی‌دونم خوب شده یانه اما دکتری که من داشتم پروفسور بود و خیلی خیلی علمش زیاد بود . فامیلیش جهان آراست اونموقع بیمارستان دی عمل میکرد  تا دوسال پیش هم زنده بود الان نمی‌دونم 

همه چی داخلش بود عناب و‌پنیرک و پونه و بهارنارنج , ختمی و خیلی چیزای دیگه

حتما اویشن هم داشته. بقیه ش خوبه. ولی اویشن تحریک میکنه گلو رو... منم درگیر الرژی فصلی ام بهار و پاییز و سرفه هام خودمو به هر جهت، بقیه رو اذیت میکنه مخصوصا موقع خواب. چیزی نمیگن ولی خودم عذاب وجدان دارم هی سرفه میکنم نمیتونن بخوابن... برا من فقط شربت اکسپکتورانت جوابه. اول پاییز چهار پنج تا مصرف کردم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....