helenhari مدیر استارتر عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 1625 عنوان چجوری اشتهامو ببندم 236 بازدید | 13 پست دوست ندارم غذا بخورمممم خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡ 1403/08/14 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7133 فهمیدی ب منم بگو عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5920 با انبر دست ببند دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
مافین_شکلاتی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 879 جو دوسر پرک با آب قاطی کن و بخور سریع حجم معده رو پر میکنه و سیری طولانی مدت بهت میدهپروتئین هم داره مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 جو دوسر پرک با آب قاطی کن و بخور سریع حجم معده رو پر میکنه و سیری طولانی مدت بهت میدهپروتئین هم دار ... چه خوب یعنی چاق نمیکنه؟ خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
ایلیامنم عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 5273 جو دوسر پرک با آب قاطی کن و بخور سریع حجم معده رو پر میکنه و سیری طولانی مدت بهت میدهپروتئین هم دار ... دمت گرم ! کلی ام خاصیت داره
مافین_شکلاتی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 879 چه خوب یعنی چاق نمیکنه؟ اگه با آب بخورید نه چاق نمیکنه.کالری کمی دارهمن باشگاه میرم میخورم.بهم انرژی هم میده.درکل چیز خوبه خیلی هم ارزونهاگه طعمش هم دوست نداشتی میتونی بجای آب با شیر و عسل بخوری مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
مافین_شکلاتی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 879 چه خوب یعنی چاق نمیکنه؟ انواع مختلفی طرز تهیه دارهبزن توی نت طرز تهیه میان وعده با جو دوسر پرک. انواع مختلف دستور غذایی میاره من با شیر و عسل و کره بادام زمینی و موز قاطی میکنم برای عضله سازی میخورم. مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
مافین_شکلاتی عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 879 چه خوب یعنی چاق نمیکنه؟ البته من جو دوسر پرک رو با شیر میپزم تا نرم بشه و مثل سوپ میخورم ولی میشه توی میکسر هم ریخت تا حالت نوشیدنی میل بشه مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
hadis۷۹ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 1919 اروم غذا خوردن و زیاد جویدن. پل مکنا رو سرچ کن باهاش اشناشو
66mary75 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 9133 همراه غذا سالاد زیاد بخور تا سیر شی وقتی گشنت شد یک یا دو تا خرما بخور میانوعده کلم سفید یا گل کلم رو نمک بزن بخور انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
سرابی عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15105 البته من جو دوسر پرک رو با شیر میپزم تا نرم بشه و مثل سوپ میخورم ولی میشه توی میکسر هم ریخت تا حالت ... ممنون خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم