2777
2789
عنوان

آزمون قلمچی

183 بازدید | 17 پست

شما به همه ی بودجه بندی رسیدین؟ من فقط زیست دوازدهم و شیمی دوازدهم رو رسیدم فردا هم فیزیک دهم رو شروع میکنم و زیستشم میرسم جمع کنم یکمم فیلم مثلثات دیدم ولی بازم نتونستم بودجه رو برسونم 

شما چه میکنین؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسیدم ولی خب من پشت کنکوری‌ام

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

ترازت چند میشه تقلب که نمیکنی؟

نه بابا 

تقلب اصلا نمیخوام خودمو گول بزنم که 

ترازم توی تابستون 6600 هم بود 6100 هم بود الان رسید به 5700اینا امیدوارم این هفته بیاد بالا

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

درصدام داره نصف میشه تقریبا نمیدونم چرا 

رسیدم ولی خب من پشت کنکوری‌ام

موفق باشییی ❤️❤️

موفق باشییی ❤️❤️

قربونت همچنین 🥲💕 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

قربونت همچنین 🥲💕

البته اگر دوست داشتی بگو 

ترازتو 

البته اگر دوست داشتی بگو ترازتو

فعلا یه آزمون دادم ولی میانگین ۴۰ میزنم

اوکی بود تراز؟ 

فعلا یه آزمون دادم ولی میانگین ۴۰ میزنم

عالیه گل بانو 😍😍❤️