2777
2789

اگه طولانیه و شما دیگه سایر علائم سرماخوردکی مثل گلو درد و عفونت و.... نددری و فقط سرفه دارین احتمالا ریه تون حساس شده و این سرفه ها قطعا آلرژیکه ، تنهااا راهش هم یه آمپول ال آ بزن.

یدونه ال‌آ هم بشکن بریز داخل دیفن هیدرامین ،قرقره کن.لازم نیست قورتش بدی

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از توضیحاتتون

سرم برات نزدن من اینطوری میشم سرم میزنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من اینجور شدم فقط با شربت پلارژین خوب شدم

حتی تاپیکم زدم 

ولی دکترم فقط گفت همین شربت عالیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
فکر کنم ویروسهشما چند روز درگیرش بودین تا خوب شدین

من با گلو درد شروع شد و گلوم علونی شد،سفکسیم ۴۰۰ شروع کردم.بعد سه روز که دیگه سرما خوردگم روبه بهبود بود تازهههه سرفه شروع شد ،شد یه هفته کامل خوب شده بودم ولی سرفه بود همچنان.

دیگه رفتم بیمارستان که کارهایی که گفتم رو بهم تجویز کرد فرداش خوب شدم😵‍💫

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍