2777
2789

پسرم تصادف کرد

تیبا مدل ۹۰ بود

ماشینش بیمه بدنه نبود

ماشین نصف شد تقریبا

تیر برق تا وسطهای ماشین اومد

کلا ماشین رفت برای خودش

خودش زخمی شد حداقل دیه چیزی بهش بدن خوبه.

حالا قراره فردا برن ارتوپد  به نظرتون دکتر یه جوری مینویسه به نفع پسرم بشه؟؟

دار و ندارمون این ماشین بود😔😔

کاری میتونیم بکنیم قبل ارتوپد بدرد دیه بخوره؟؟

😒این استیکر جاش اینجا نبود

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش زده به تیر، بیمه دیه میده؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چرا ماشین را بیمه بدنه نکردید ؟ دلیلتون چی بود ؟ 

اره ب دکتر بگید ولی بعد هم میفرستن دکتر مورد اعتماد بیمه واسه دیه الکی ک دیه نمیدن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

نه نمیشه خسارت تیر برق هم میگیرن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اشتباه کردیم

عزیزم میفهمم حال الانتون را . 

ولی خداراشکر سالمه پسرت . همیشه اینو بدونید بیمه بدنه خیلی مهمه اگه تصادف بشه و ماشین شما بزنه ب ی ماشین دیگه بیمه هزینه میده ولی اگه بیمه نباشه نه .

ب این دید نگاه کنید اگه خدای نکرده زده بود ب ی عابر یا ی ماشین شاسی یا مدل بالا خارجی باید نصف زندگی را میدادید واسه دیه ‌. الان اینه بغل ی هیوندا ۴۰ میلیونه 

ماشین رفت ک رفت 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
نماز شکر خوندمخون ریختیمخداروشکر

با بیمه شخص ثالث خودتون میتونید از بیمه دیه بگیرید.حتما از یه وکیل مشاور بگیرید.من دختر خالم تو اتوبان چپ کرد خودش وکیله بیمه بدنه داشت و خودشم ستون مهره هاش آسیب دیده بود از شخص ثالث ماشین خودش استفاده کره دیه خوب میدن