2777
2789

مثلا من که چند سال پیش کنکور دادم و دوباره بخوام کنکور بدم باید دوباره نهایی شرکت کنم و ترمیم کنم بعضی نمراتم رو؟

دوازدهم نهایی بودی میتونی ترمیم کنی میتونی هم نکنی ولی اگه رتبه خوب میخوای باید همرو ترمیم کنی 

ولی یازدهم که نهایی نبودی همه درساشو باید امسال امتحان بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم نهایی بودی میتونی ترمیم کنی میتونی هم نکنی ولی اگه رتبه خوب میخوای باید همرو ترمیم کنی ولی ی ...

خیلی ممنونم.

خبری از اینکه امسال نهایی یازدهم هست دارید؟

امسال هم برگزار میشه؟

و یه سوال دیگه مثلا ۱۹.۵ ۱۴۰۲ ، تراز متفاوتی میده با ۱۹.۵ ۱۴۰۴؟

میخوام بدونم یه سری از نمرات خوبم رو هم باید دوباره ترمیم بزنم و تراز متفاوتی داره؟

خیلی ممنونم.خبری از اینکه امسال نهایی یازدهم هست دارید؟امسال هم برگزار میشه؟و یه سوال دیگه مثلا ۱۹.۵ ...

کلا تراز دهی نمرات 1402 نسبت به 1403بهتر بود امسال

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خیلی ممنونم.خبری از اینکه امسال نهایی یازدهم هست دارید؟امسال هم برگزار میشه؟و یه سوال دیگه مثلا ۱۹.۵ ...

هر سال که بگذره ۳۰۰ الی ۵۰۰ واحد از تراز معدلت کم میکنن در واقع ضریب کاهی بهش میخوره.

یازدهم امسال نهایی هست اگه زمان شما یازدهم نهایی نبوده امسال باید همرو امتحان بدین 

برای سوال دوم هم بله ترازی که میگیرین به سطح سوالات اون سال و نمرات بقیه بچه ها بستگی داره 

ولی قطعا ۱۹.۵ سال ۱۴۰۴ ارزش بیشتری از سالای قبل داره 

درسته ولی فکر کنم اونی که بخواد کنکور بده باید به سال کنکور ترمیم کنه و تراز بگیره

متاسفانه امسال رکب خوردیم 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یازدهم امسال نهایی هست اگه زمان شما یازدهم نهایی نبوده امسال باید همرو امتحان بدین برای سوال دوم هم ...

یه سوال دیگه بابت نهایی ها ، فکر کنم خوندن ریز به ریز کتاب کافی باشه درسته؟

حالا با توجه به اینکه سخت شده اما فکر نمی‌کنم منبع دیگه ای نیاز باشه ، درسته؟

واقعا نهایی ها خیلی قضیه رو پیچیده کردهچند درصد حدودا شده تاثیرش؟

شده شصت درصد