2777
2789
عنوان

🥹چقد خوبن این دوستای جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 67 پست
جنوبیا بی نظیرنبندر قشم هرمز هنگام بوشهر اهواز آبادان مسجد سلیمان چابهار بلوچستان سیستان گناوه

واقعا عالین هر جا هستن تنشون سلامت✨

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم چندتا دوست دارم تو ایتا و نینی سایت مال اهوازن خیلی مهربونن تلفنی هم صحبت میکنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مخلصیم خواهر سمبوسه ابادان فلال اهواز درخدمتیم

وای وای عااااالیه😂🦥من ی باررر خوردم دیگ مثل اونو نخوردم

فلافل های اینجا همه فیکن اصن😮‍💨😂

وای وای عااااالیه😂🦥من ی باررر خوردم دیگ مثل اونو نخوردمفلافل های اینجا همه فیکن اصن😮‍💨😂

اخ واقعا خوشمزن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ای ام خوزستانی

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

اخ واقعا خوشمزن

اره خیلی خیلی

😂من اومده بودم جنوب 😂 ناهار شام کلا فلافل میخوردم

شوهرم میگه بابا زن بسه خفه میشیا میگم میدونم باز دیگ معلوم نیست کی میشه🦥😂

تشریف بیار اهواز درخدمتت هستیم عزیزم😘

جدی منم میاااااام!
دقیقا خیلی مردمش مهمون نواز و مهربونن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.