2777
2789
عنوان

نمیخوام آروم شم

134 بازدید | 17 پست

این بار نمیخوام اروم شم،برعکس این بار دلم میخواد بمیرم

موندم چطوریه ک شوک عصبی وارد میشه ب ادم،سکته میکنه ومیمیره.چرامن هیچیم نمیشه؟

چارروزه ب خاطر تمیزکاری خونه کمردرد وحشتناک دارم،توهمین روزا پریود هم شدم.از قضا سر ی قضیه ای پسرم ب پدرش گفت ک مادرم واسه درس واینا به ما میگه خر نشو.وقتی سر درس پسرام عصبی میشم اینو میگم.میگم خرنباشین درحالیکه من اصلا فحش نمیدادم وپسرامم اصلا فحش نمیدن.ولی واسه مدرسه کلاس سومی وچهارمی و ی پسر دوسالونمیه دیگه روان برام نمونده.روزی ک پسرم اینو گفت ب پدرش تو مسیر خونه پدرشوهرم بودیم،ک همسرم تا اینو شنید برگشت سمت خونه وازم خواست پیاده شم‌منومیاده کرد وخودشون رفتن واس مهمانی نهارخونه پدرشوهرم

وای چرا مثلا تنبیهت کرده؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم 🩵 

ببخشید ی سوال دارم بنظرت ادم خودشو از طبقه هفتم پرت کنه پایین امکان داره زنده بمونه؟ 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

منم گفتم خوبه اشکال نداره.میمونم استراحت میکنم.گفتم حالم اصلا خوب نبود.از همون روز شبش همسرم شیفت شب بود یعنی کلا ارتباطمون کم بود.چن ساعتی هم ک توخونه بود باهام حرف نمیزد.منم قهربودم ولی اون بیشتر قهر بود تامن🙄

خلاصه تا امروز ظخر ک سر بادکنک نبردن پسرم ب مدرسه اینقدر قیل وقال کرد اینقدر حرف بهم زو😭

واااا یعنی چی چقدر کار همسرتون زشت بوده اصلا تلنگر هم بزنی به بچت یعنی چی اینکار ک شخصیت شما رو جلو بچه خورد کنه و تحقیر بشید

اون بچه دیگه از شما حساب نمیبره

چقدر ناراحت شدما

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم 🩵 ببخشید ی سوال دارم بنظرت ادم خودشو از طبقه هفتم پرت کنه پایین امکان دار ...

بله یه دختر خانم تو اینیستا این کارو کرده بود در سیزده سالگی الان نوزده سالشه خیلی وحشتناک راه میره و محتاج و زمینگیر شده 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

هیچی نگفتم تا یکم پیش.شامشونودادم گقتم میخوام برم پیاده روی.امشب درس بچه ها باتو.چیززیادی هم نیست.

گفت اگه میدی پسر دوساله رو هم ببر.گفتم نمیزتره ورزش کنم دستوپاگیره.شروع کرد دااااد زدن

من جوابش داده گفتم چی از جونم میخوای.پای همه چیت سوختم بچه هاتو تروخشک کردم چی از جونم میخوای

بله یه دختر خانم تو اینیستا این کارو کرده بود در سیزده سالگی الان نوزده سالشه خیلی وحشتناک راه میره ...

🙂

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
🙂

امیدوارم خدا کمکت کنه به دلت آرامش و صبر بده 

بهم میگه من زن ندارم😔من با یه سرهنگ ازدواج کردم.سربچه ها دادمیزنی.بچه هام وحشی شدن همه اش تقصیر تو.من عصبی شدم همه اش ازتو.فلان شدم همه اش ازتو.گفتم اره گندزندگیتون همه از منه.

مگه من چی کار کردم😭

امیدوارم خدا کمکت کنه به دلت آرامش و صبر بده

ممنونم 🤍

بخدا دریغ از ی کلمه محبت امیز.دریغ از ی حرف خوب.همیشه هم ک قرض کقسط داره،دریغ از ی هدیه ی خرید اساسس ب روش نمیارم.میگم خداراضی نمبشه تواین وضع اقتصادی منم ی بتری بشم روش.قبل اومدن ازسرکار درس بچه هاروتموم میکنم ک اذیت نشه.ولی حب عصبی میشم راست میگه.خستم خب.جو خونه همه اش خشنه.پسرام مرتب باهم دعوا دارن.خود همسرم اهل محبت کردن نیس.ارتبتط زیادی باخانوادم ندارم.اهل دوست وبیرون رفتن نیستم.خب مگه ادم از اهنه؟

وای چرا مثلا تنبیهت کرده؟

من اولش بهش گفتم حال ندارم میشه بمونم ؟گفت نه زشته وخانوادم دعوت کردن واین حرفا

بعد ک پسرم تین حرفوزد پیادم کرد.اره دیگه تنبیهم کرد مثلا