2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش سمت چپ شکمم پایین بود.بیشتر کمردرد داشتم و اواخر هم درد کلیه داشتم که دکتر گفت فشار آورده روی کلیه و جراحی کردم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من دو تا کیست سه سانتی دارم یکی داخل یکی روی تخمدان مال شما چند سانته

۶ سانت ۵سانت چندتا ۳ و ۲ سانت 

یه دونه دارم از همشون کوچیکتره ولی بیشترین فشار روی رحمم داره

من توو نی‌نی سایت خودم کلم بروکلی خیلی روی کیست تاثیر خوبی داره

چند روزه شروع کردم کلم بروکلی خوردن

چندتا دکتر زنان هم که رفتم یکیشون خیلی تاکید داشت که حتمن بروکلی توو سالادات بریز

نه مجردم عزیزمولی دکترایی که رفتم گفتن تو ازدواج کن بچه‌دار شو اگه برات مشکلی پیش اومد بعد خارجشون م ...

من یه دکتر رفتم گفت بیا درش بیارم 

نرفتم چون میدونستم بخاطر پول اینکارو میکنه

تو نی نی سایت کاربرا گفتن عمل کردن برگشته کلا پشیمون شدم از عمل 

از این میترسم بچه دار نشم 

یا حامله بشم کیستا بترکن 

من فیبروم دارم ولی کیستام خیلی درد گرفتن و دوتاشون ترکیدن همون دوتا درد وحشتناک که فکر کردم دارم میم ...

منم مجردم مثل شما 

خب بلاخره با این فیبروم چیکار کنیم ما واقعا الان دردش رو حس میکنم بر قیبرومه عمل کنیم مجردیم ترسناکه برامون نکنیم هم بزرگ‌میشه میچسبه ب رحم باید جفتشم برداریم بدبختی بدتر🤷‍♀️

نه مجردم عزیزمولی دکترایی که رفتم گفتن تو ازدواج کن بچه‌دار شو اگه برات مشکلی پیش اومد بعد خارجشون م ...

خب الان من ۲۰ سالمه 

مثلا تا ۳۰ نخوام ازدواج کنم فیبروم رسیده ب ۱۰ واقعا چ کنه ادم میمونه

من یه دکتر رفتم گفت بیا درش بیارم نرفتم چون میدونستم بخاطر پول اینکارو میکنهتو نی نی سایت کاربرا گفت ...

دکتر خوب برو

من خیلی دکتر رفتم یکی گفت رحمتو دربیار یکی گفت بیا برات همه کیست و فیبرومارو دربیارم

فقط یکیشون بهم گفت اصلن لازم نیست به بافت رحمت دست بزنی کلی‌ام برام مثال زد مریضاشو که با کیستای بزرگتر بچه‌دال شدن

الان متاسفانه دکترا خیلیاشون بیزینسی شدن جون آدما سلامتی آدما براشون مهم نیست

منم مجردم مثل شما خب بلاخره با این فیبروم چیکار کنیم ما واقعا الان دردش رو حس میکنم بر قیبرومه عمل ک ...

ببین من کلی دارو هورمونی آمپولای هورمونی زدم ولی دریغ از یه میل کوچیکتر شدن

چند وقته شروع کردم کلم بروکلی خوردن احساس میکنم این اثرگذارتره چون توو نی‌نی‌سایتم دیدم بچه‌ها جواب گرفتن