2777
2789
عنوان

نمی فهمید یا خودتونو به اون راه زدید ☠️⛔⛔☠️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست

🗿😂😂💔 تئوری های آخر الزمانی
عجب دجال الکترونیک خفنی داریم
بچه ها همه به دجال سلام بدییییید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حذف کنیم به خاطر خرافات؟

وااای

آمده حملهههه باس

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

گوشیو بزارم کنار باید برم کنار خیابون بساط کنم وسایلامو بفروشم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ولی خدایی من یه دو ماهی کلا گوشیو گذاشتم کنار

علاوه بر مجازی 

یعنی نه آهنگ گوش میدادم نه فیلم می‌دیدم 

فقط یه پیامک ساده برای شوهرم می‌فرستادم 

انقد اعصابم آروم بود 

ذهنم آروم 

تمرکزم بالا 

به همه کارام می‌رسیدم 

اخلاقم خیلیی خوب شده بود الان به هر حال هر جوری فکرش کنیم تو مجازی بعضی چیزاش رو اعصاب تاثیر می‌ذاره 

چقد آرامش داشتم 

نمی‌دونم چی شد که دوباره به شوهرم گفتم یه بسته برای من بفرست 

و بله دوباره اومدم 😐💔

تو همین ۲ ماه فکر میکنم به اندازه ۲ سال پیشرفت کردم 

حوصله ام سر می‌رفت مجبور میشدم پاشم یا به خودم برسم 

یا درس بخونم 

یا چند صفحه کتاب بخونم 

یکم برم بیرون 

با بقیه هم صحبت بشم 

حذف کنیم به خاطر خرافات؟

اصلا شما کاری به خرافات نداشته باش 

کلا جدا از اینا خیلی اثرات منفی داره 

من دو ماه گذاشتم کنار واقعا فکر میکنم تو این دو ماه اندازه ۲ سال پیشرفت کردم 🥲😂

یعنی الان این گوشی من خره؟ 😂چون میگن دجال خره😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چه حمله یعقل مگه ندارم ؟حذف کنم که مثل صد سال پیش زندگی کنم که چی بشه

می‌دونم😑

می‌گم الان کاربرای دیگه بهت حمله می‌کنن

به خاطر اینکه گفتی خرافات

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مطمئنم اگر خودتون الان کاربریتون خدایی نکرده تعلیق بشه با کاربری دیگه میاین😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖