2777
2789

من 28سالمه و دیابت هم دارم متأسفانه انسولین هم میزنم 

کلا از اولین باری که پریود شدم همیشه این تجربه ی درد و گر گرفتگی رو داشتم الان هم که سه ساله ازدواج کردم اوایل خوب شده بودم  دوباره الان یک ساله خیلی شدید درد دارم و گر گرفتگی هم دارم 

کارم بیشتر به دکتر می‌کشه 

کسی تجربه ای داره به اشتراک بذاره 

خصوصا اینکه بچه هم ندارم  و خیلی دوست دارم مادر بشم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

منم همینم متاسفانه

قبل ازدواج خوب نبود، بعدشم خوب نشد، هنوزم خوب نیست

علائم زیاد و درد زیاد، تهوع و اسهال و بی اشتهایی و حساسیت به بو و غیره هم هست 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من پریود میشم میمیرم از درد شکم ب کنارمیگرن قاعدگی هم دارم همش از سردرد و تهوع باید برم سرم و آمپول ...

آفرین

من این مورد رو هم گاهی تجربه میکنم تا حدی که چشمام از درد سرم نمیبینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آفرینمن این مورد رو هم گاهی تجربه میکنم تا حدی که چشمام از درد سرم نمیبینه

عزیزم برای سردرد پریود انرژی زا یا شانی بخور درلحظه جوابه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

من پریود میشم میمیرم از درد شکم ب کنارمیگرن قاعدگی هم دارم همش از سردرد و تهوع باید برم سرم و آمپول ...

عزیزم من برای سردرد پریود انرژی زا یا شانی میخورم زود خوب میشم یه بارامتحان کن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیزم برای سردرد پریود انرژی زا یا شانی بخور درلحظه جوابه

انرژی زا بدتر میکنه که

کافئین تاثیر بدی داره

قبل از شروع دردت یک دونه مفنامیک اسید بخور همراه غذا چون اینا کپسول هستند به معده‌ت آسیب نزنه

متأسفانه  همه  قرصا  رو امتحان کردم 

فقط سرم و آمپول اونم سه یا چهار ساعت جواب میده دوباره همون آش و همون کاسه

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

انرژی زا بدتر میکنه کهکافئین تاثیر بدی داره

منم همین فکر رو میکردم یه نفر پیشنهاد داد یه بارکه سردردم شدید بود امتحان کردم باورت نمیشه قبل از ۵دقیقه آروم شد یه بارامتحان کن 

منم همین فکر رو میکردم یه نفر پیشنهاد داد یه بارکه سردردم شدید بود امتحان کردم باورت نمیشه قبل از ۵د ...

پیش اومده قهوه بخورم ولی خیلی حالم خراب شده

شاید بخاطر شکرش حس بهتری میده،نه؟

جواب هوش مصنوعی

• راجعه به پزشک متخصص: همانطور که خودتان هم اشاره کردید، دیدن یک پزشک متخصص که به مشکلات هورمونی و دیابت آگاه است، می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.
  • مدیریت دیابت: ادامه مراقبت‌های معمولی برای مدیریت دیابت از جمله رژیم غذایی، ورزش منظم و استفاده از انسولین، کمک بزرگی در کنترل علائم خواهد داشت.
  • تغییرات در سبک زندگی: ممکن است تغییرات کوچکی در سبک زندگی مثل تمرینات تنفسی، یوگا، یا مصرف مواد غذایی که به کاهش گرگرفتگی کمک می‌کند، مفید باشد