2777
2789
عنوان

مامانم بین من و بابام و خراب کرده

106 بازدید | 5 پست

اینطوری که بدی بابام و میاد به من میگه شکایت منو به بابام میکنه بخاطر همینه من اصلا بابام و دوست ندارم چون هر دفعه یاد کارایی که مامانم از بابام تعریف کرده میوفتم یا همیشه داد و بیداد میکنه سرم به خاطر شکایت مامان خانوم 

مثلا مامان من اینطوری که یه جریان تموم شده میره به خالم میگه اون بریزه رو سر من میره به داییم میگه اون بیاد سرزنش کنه حرف بزنه 

مثلا از جریان دو ماه گزشته همه میدونن بد نگاه میکنن 

من چیکار کنم؟

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت باید متوجه رفتار اشتباهش بشهمحترمانه باهاش صحبت کن یا از مشاوره یا معلمی کسی بخواه باهاش صحبت ...

تا مشاوره نمیاد حتی من و واسه تحصلیم نزاشت مشاوره برم  یه سال انتخاب اشتباه باعث شد تغیر رشته بدم

کلا اینطوری فک میکنه که خودش بهترین مشاورس

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
دو به هم زنه بعضیا با خراب کردن بقیه می خوان خودشون عزیز کنن دائما بهش گوشزد کن که می فهمی داره چیکا ...

میخواستم همینو بگم ولی گفتم الان همه میریزن تو سایت تو بی احترامی میکنی و...