2777
2789
عنوان

میخواستم بغضم نترکه ولی

453 بازدید | 27 پست

ولی الان میبینم مثل ابر بهار اشکام سرازیر شدن...از پیام ندادن خواستگارم که قرار بود اس بده..معرف فرستاده بود تو  شرکت..اومده فقط استوریامو دیده و همین دبگه هیچی...الان فردا هم من میام شرکت هم اون..احتمالا فردا چشمام ورم کنه از گریه امشب..نه به خاطر علاقم بهشا نه..گریه به حال و بخت خودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه همینه از این مدل آشناییا بدم میاد معرف چه کوفتیه دیگه

یه پدرسوخته ای خودش اگر عرضه داره میاد زن موردعلاقشو پیدا میکنه

گریه نکن 🫂

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

ببین خواستگار زیاد بخدا ملاک نیست خواستگاری که به ازدواج برسه مهمه توام غصه نخور ان شاالله یه خواستگار درست میاد زود ازدواج میکنی

من خودمم مجردم متاسفانه دیدم خیلی از معرف ها اصلا اصول معرفی رو هم نمیدونند حتی نمیدونند طرف چیه کیه

تو ک گفتی تازه امروز بت گفته و جواب دادی الانم ک تازه سر شبه امون بده ب پسر مردم حالا حتمن میخواد فردا حضوری تو محل کارتون باهات حرف بزنه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
این جور پسرا مشکل دارن

نمیبخشمش🖤

خدا لعنتش کنه

اون تو بدترین شرایط منو دید و گفت میخاد منو ولی منصرف شد و حالمو بدتر کرد

رو شونه هاش گریه کردم و از غمم گفتم قول داد ترکم نمیکه

ولی رفت

کـاشـ خـدا واسـہ حـال دلـم کاری کـنـہ