2777
2789

نهایت تلاشم میکنم 

ولی من باردارم بین خوندن جزوها  خوابم میبره😢

کاش هرجور شده به آرزو م می رسیدم  به هر طریقی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

مشخص شده تاریخش؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چند وقتته؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخص شده تاریخش؟

نه فقط گفتن میاد

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چند وقتته؟

تازه رفتم تو ۷ماه

قبول میشی خیلی نیرو می‌خوان منم میخواستم امسال بخونم شرایطش رو نداشتم افسوس

خدا از دهنت بشنوه 

چرا نمیتونی؟

حاضرم قبول بشم  یه سال حقوق نگیرم تازه  بهشون هم پول میدم🤦‍♀️

تازه رفتم تو ۷ماه

به سلامتی 

مثل من 

من حوصله ام نمیشه بخونم 

چطوری میخونی 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
قبول میشی خیلی نیرو می‌خوان منم میخواستم امسال بخونم شرایطش رو نداشتم افسوس

هر سال چه موقعی برگزار میشه؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
خوشبحالت تو که میخونی من که هیییییییییییییییچ

عزیزم یه ماهه  فقط همرزمان رو میخونم 

چون شرایطم معمولی نیست زود خسته میشم 

همش میترسم نرسم

یه ساعت میخونم انگار کوه کندم

انقدر ارزش داره که بلا سر خودت بیاری

خب جزوه آرزوهامه😢

قبول نشم  میمیرم