2777
2789
عنوان

خانوما کی برم سونو قلب❓

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 56 پست
من میگم خدایااا روز زایمانم گریم نگیرههه😂😂

😂😂 از دیدار اول سعی کن بهترین لحظه رو ثبت کنی خیلی حسش قشنگه اولین دیدار و اولین بغل کردن بچت با اون همه درذی ک داری 🥹

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
😂😂 از دیدار اول سعی کن بهترین لحظه رو ثبت کنی خیلی حسش قشنگه اولین دیدار و اولین بغل کردن بچت با ا ...

اره واقعا هرچی زودتر دارم لحظه شماری میکنم فقط بیاد بغلش کنم باهاش کلیپ بگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا هرچی زودتر دارم لحظه شماری میکنم فقط بیاد بغلش کنم باهاش کلیپ بگیرم😂😂😂

😂😂 امیدوارم انقد سرحال باشی بتونی گوشی دستت بگیری 😑😂

طبیعیه🥲🥲🥲معلوم نیست متاسفانههههه

اها خوبه اخر راهی کاش منم جای تو بودم اواخر بارداری رو طی میکردم خیلی دلم میخاد مامان دخمل بشم 😢

اها خوبه اخر راهی کاش منم جای تو بودم اواخر بارداری رو طی میکردم خیلی دلم میخاد مامان دخمل بشم 😢

تنگی نفس 

پهلو درد 

دنده درد 

خیس شدن لباست بر اثر آغوز شیر 

وا راه رفتن 

بد خوابی 😂😂😂

تنگی نفس پهلو درد دنده درد خیس شدن لباست بر اثر آغوز شیر وا راه رفتن بد خوابی 😂😂😂

عیب نداره دیگه مناظر والشای بعد زایمان باش 😂 استفراغ رو لباسات و یروز 💩 میکنه رو لباسا یرو غصه میخوره ورا 💩 نکرده و .. 🤓