2777
2789

خالم میهمونیای همرو میره 

از دستش در نمیره ی بار دعوت کنه

امشب مهمونی گرفتیم اونم دوباره قراره بیاد
مامانم میگ گناه داره

منم بدم میاد چرا میتونه فامیلای شوهرشودعوت کنه

ولی نمیتونه فامیلای خودشو دعوت کنه
همه ی مهمونیام عضو ثابته
واقعاشورشو از پررویی دراورده

تا وقتی خدارو دارم این نمیشه و نشدنا برا من نیست! من آدم رسیدنم:)️

شما ارتباط خودتو نهایتا بتونی قطع کنی

چیکار کنی؟ میخوای کاری کنی خونه بقیه نره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هستن ولی واسمون مهمون نیست  که میان خونمون حتما بریم

قصد خوردن نیست چون دورهمیه و مهم نیست کدوم خونه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شما ارتباط خودتو نهایتا بتونی قطع کنیچیکار کنی؟ میخوای کاری کنی خونه بقیه نره؟

من کاری با بقیه ندارم خودمونو میگم

هستن ولی واسمون مهمون نیست که میان خونمون حتما بریمقصد خوردن نیست چون دورهمیه و مهم نیست کدوم خونه

بحث خوردن نیست خدا خوشی و برکت بده هممون باشه از این مهمونیا

بحث احترامه

همه خانواده ها یکی این مدلی دارن اونایی هم که ندارن خودشون همون آدم مورد نظر هستن

من جاریم این مدلیه کلا سالی یکبار رنگ خونشو میبینیم اونم فقط به خاطر اینکه چیزی خریده و میخواد نشون بده در غیر این صورت دعوت نمیکنه همون سالی یکبارم از دماغ هممون میکشه بیرون و دعوا راه میندازه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

شاید همسرش خسیس،من یه خواهرشوهر اینجوری دارم چون باغ داریم همیشه خونه ماست ولی دریغ از یه دعوت بعد ده سال صدام در اومده همسرم می گه وظیفت چون عادتشون دادم،اصلا هم بحث شکم نیست دوس ت دارم فقط برم خونشون یه لقمه پنیر بده به من اینقد که خسیس،این جور کسا بیمارن وخسیس،تا کی یک طرف دعوت کنم اخه

شاید همسرش خسیس،من یه خواهرشوهر اینجوری دارم چون باغ داریم همیشه خونه ماست ولی دریغ از یه دعوت بعد د ...

والا بخدا سر ی لقمه نون نیست

خدا سلامتی بده دل خوش بده ابرو بده برکت ب مالمون بده همش تو مهمونی و دعوت کردن باشیم

بحث احترامه ک باید دو طرفه باشه

والا بخدا سر ی لقمه نون نیستخدا سلامتی بده دل خوش بده ابرو بده برکت ب مالمون بده همش تو مهمونی و دعو ...

دقیقا به نظرم دعوتش نکن تا متوجه کار زشتش بشه تا کی یه طرف خدمات بدی من انتظار دارمسه بار دعوت می کنم طرفم حداقل یه بار احترام سرم بزاره این میشه زرنگ بازی ،یه بار قرار بزارین همتون عصرونه برین خونش،یا جلوس بزارین نوبتیش کنین ببینین عکس العملش چی

دقیقا به نظرم دعوتش نکن تا متوجه کار زشتش بشه تا کی یه طرف خدمات بدی من انتظار دارمسه بار دعوت می کن ...

اتفاقا ی بار همین کارو کردیم

دیقع ب دیقه زنگ میزد من غذا درست نمیکنم

امشب دعوتش نکردن دیگ ولی فهمیده بود

قهر و دلخوری بابام گف گناه داره زنگ کلییی تعارف کرد گف ن نمیام

دیگ هیچکس بهش محل نداد

اتفاقا ی بار همین کارو کردیمدیقع ب دیقه زنگ میزد من غذا درست نمیکنمامشب دعوتش نکردن دیگ ولی فهمیده ب ...

اینقد دادین خورده وظیفه شده کاری که من باخواهرشوهرم کردم اینقد دعوتش کردم اگه یه بار کاهلی کنم قیافه می گیره وقهر می کنه کم کم عادت می کنه