2821
2789
منم انقد ازین دوستا داشتممم🥲بهش اعتماد نکن دیگه هیچی نگو پیشش

الاهی بگردم خدا ازشون نگذرهه🥺🥺نه دیگه خیلی وقته اعتماد ندارم بهش امروزم نشون داد 🥲باورت نمیشه کل زندگیمو به گند کشید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الاهی بگردم خدا ازشون نگذرهه🥺🥺نه دیگه خیلی وقته اعتماد ندارم بهش امروزم نشون داد 🥲باورت نمیشه کل ...

چند سال دوست بودیم؟من دوست ۱۸ ساله م اینجوری بود از رو خیلی قشنگ رفتار میکرد مثل یه مادر دلسوزی میکرد برات ولی از پشت هرچی بلا بود سرت میاورد😑بعد من گاوم میدونستم دقیقا کاره اونه و داره چیکار میکنه ولی چون از بچگی باهاش بزرگ شده بودم میگفتم ولش کن😑🤲🏻

چند سال دوست بودیم؟من دوست ۱۸ ساله م اینجوری بود از رو خیلی قشنگ رفتار میکرد مثل یه مادر دلسوزی میکر ...

وااای دختر تو متی یا من توووو 🥺دقیقاااا همینا سرم اوند دوست ۳ سالم‌کسی که فکر میکردم مثل مامانمه دلسوزه معربونه از پشت یه خنجری زد و میزنه که قابل جبران نیست 🥲منم چون دوستمه نمتونم کاری بکنم فعلااا دارم تحمل میکنم تا گورشو کم کنه از زندگیم 🥲