2777
2789
بچه دوماهه كوليك داره خوابش درست نميشه انشا الله ٤ماه به بعد من قبل خواب به دخترم آب ميدم راحت بخواب ...

همه بچه ها که کولیک ندارن! کولیکم داشته باشه بالاخره خواب لازم داره دیگه من دخترم رفلاکس داشت تو بغل عمودی میگرفتم با هم می‌خوابیدیم ولی شبو روزش مشخص بود 

وای ولی از پنج و شش صبح دلدرداش شروع میشد 😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها واسه کولیک خودتون یک قاشق چای خوری سیاه دونه بعداز نهار بخورین واسه من که معجزه کرد

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
کاش اینو اونموقع میدونستم .نمیدونم چرا استرسش از جونم نمیره 

اینو به من دکتر تب سنتی گفت.واسه خواهرشوهرمم جواب داد واقعا عالیه دختر من تا ساعت سه صبح بیدار میموند ولی وقتی میخوردم ساعت یازده قشنگ میخوابید روزایی که یادم میرفت بخورم پدرم در میومد تا صبح

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

سلام کسی میتونه راهنماییم کنه دختر من از روز اول خواب شبش خوب بود کلا خوابش خوب بود ولی الان که رفته تو ۳ ماه تا ۵ صبح بیدارمیمونه کل روزم خوابای ۲ دقیقه ای میکنه عملا کل خوابش رو هم ۷ ساعتم نمیشه

سعی کن بعد شام باهاش حرف بزنی نتونه بخوابه یه 2ساعتی از 12 تا 7 صبح 1بار باید شیر بخوره موقع شیر داد ...

چرا میگید یکبار باید شیر بخوره از ۱۲تا۷صبح؟ مگه میشه ؟ بچه ی دوماهه ی من شبی یکساعت ، یکساعت و نیم بیدارمیشه و شیر میخواد 

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻
چطور شد دخترت؟بچه منم اینجوریه

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتونو دیدم این رویش طبیعی بود بخاطر آشنا شدنش با محیط بود بچه ای نبود ک بخاطر دندون درآوردنش گریه و تب کنه و البته تا یکسالگیش ادامه داشت از یکسال به بعد اوکی شد فقط همه تلاشتو بکن اصلا کنار خودت نخوابونش و اینکه الان نمیدونم بچتون چند وقتشه ولی من خودم از آغاز ۴ ماهگی شیر شبشو قطع کردمو تو آخرین تایمی ک میخواست بخوابه کامل سیرش میکردم از ۱ سال هی تایم خوابش بیشتر شد البته الانم ک دوسالش تموم شده شب اگه ۱۲ بخوابه تا ۱۰ و ۱۱ خوابه ولی اگه زود بخوابه. و تا ۱۲ و ۱ بیدارشه تاصبح بدخواب میشه الان همون ۱۱ و۱۲ بخوابون به مرور تایم خوابش بر حسب فعالیتای روزانش زیاد میشه ارغوان حتی تو روز ۱۰ دقیقه ای میخوابید الان شده ۱ یا ۲ ساعته

چرا میگید یکبار باید شیر بخوره از ۱۲تا۷صبح؟ مگه میشه ؟ بچه ی دوماهه ی من شبی یکساعت ، یکساعت و نیم ب ...

عزیزم حتما شیرت کافی نیست بچه اگه سیر بشه دیگه نیاز نداره که بخوره دختر من شب ساعت یک شیر میخوره تو سینم می‌خوابه تا ساعت شیش هفت کامل می‌خوابه بچه دوماهه تقریبا دو برابر وزن تولدش میشه دیگه قندش هم نمی افته نترس

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتونو دیدم این رویش طبیعی بود بخاطر آشنا شدنش با محیط بود بچه ای نبود ک بخا ...

چجوری و با چه روشی از ۴ ماهگی شیر شبش رو قطع کردین عزیزم؟ برا وزنگیریش بهتر نیست شبم شیر بخوره؟

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻