2777
2789
عنوان

چسب بعد از عمل بینی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 105 پست

دقیقا منم مشکل شما رو دارم چسبم یه شب برداشتم از ترس رفتم زدم اینقدر بزرگ و بد شده بود حتی بزرگ تر از قبل عمل

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلللللا.همش چرتو پرته باور نکن.عملی ک بخواد انقد راحت بیاد پایین ب درد نمیخوره.برهی اینکه فرم عمل ش ...

عه ینی زیاد چسب زدن فرمش و بهم میزنه؟ عجب نمیدونستم

عه ینی زیاد چسب زدن فرمش و بهم میزنه؟ عجب نمیدونستم

اره ممکنه.هرچی دکترت میگه گوش بده ورم از بین میره چه چسب بزنی چه نزنی.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
والا اولین باره میخوام عکس بذارم بلد نیستم وایسا ببینم اگه شد اره میذارم عکسشو

نکن اگه بلد نیستی الان میمونه نمیتونی حذف کنی 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

وای انقد که سر این دماغ استرس کشیدم خدا میدونه

منم پشیمونم نمی دونم چه غلطی بکنم خیلی بد و بزرگ میشه خودم گریع میکردم گفتم این چه دماغیه 

نوع بینیت چیه شما ؟

منم پشیمونم نمی دونم چه غلطی بکنم خیلی بد و بزرگ میشه خودم گریع میکردم گفتم این چه دماغیه نوع بینیت ...

توعم دوماهه عمل کردی؟ 

مال من نیمه گوشتی بود

والا دروغ چرا مال من هر بار یه شکل میشه منم بعضی وقتا خیلی عصبی میشم سرش باز یه سری دوسش دارم 

مال من نوکش انقد ورم داره که نگو 

توعم دوماهه عمل کردی؟ مال من نیمه گوشتی بودوالا دروغ چرا مال من هر بار یه شکل میشه منم بعضی وقتا خیل ...

نه ۴ ماهه عمل کردم منم نیمه گوشتی هست دکتر گفت سه ماه روز و شب و یه ماهم شبا  دقیقا منم این مشکلات رو دارم چقدر شبیه منی 

شما به پره ها بینیت دست زد مال من نزد گفت تنگی نفس میگیری

نه ۴ ماهه عمل کردم منم نیمه گوشتی هست دکتر گفت سه ماه روز و شب و یه ماهم شبا دقیقا منم این مشکلات ر ...

وای اتفاقا پره های منم دست نزده در حالی که میگفت کوچیک میکنم 

شاید برای منم مشکل تنفسی بوجود میومده

ولی خب رو پره ها حساس نیستم خوبه خداروشکر 

ولی امان از نوک بینی

چه مدل عمل کردی ؟

ببین من تو اتاق عمل نگفتم فلان مدل باشه مثلا طبیعی باشه حتما یا فانتزی

من توضیح دادم بهش دونه دونه که قوسش چقد باشه نوکش چجوری باشه

و الان دروغ چرا نمیدونم طبیعی حساب میشه یا نیمه فانتزی

الان یکم شبیه نیمه فانتزیه ولی چون نوکش ورم داره بخوابه فک کنم طبیعی باشه