2777
2789
عنوان

درخواست بی‌جای همسرم

587 بازدید | 16 پست

سلام تازه دوماهه پسر جوونمو از دست دادم

ولی با پذیرش ب آرامش درونی رسیدم

اوضاع مالی خوبی نداریم و الان برای زندگی اومدیم خونه پدرم

شوهر بیخیالم میگه ی بچه بدنیا بیار ،مخالفت کردم و الان میگه از بهزیستی میاره🙃

ای جان خدا رحمتش کنه. ان شالله وضع مالیتون خوب شد اقدام کنید. بگو برو بیار از بهزیستی. باید خونه به نام بچه کنید یا یه پشتوانه مالی بالا براس فراهم کنید. بذار بره ببینه چه خبره بیخیال میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ابنکه اوضاع مالی خوبی ندارین هم روحی  توقع بی جایی هست بهش بگو حالم خوب نیست و نیاز به زمان دارم مطمعنا درکت مبکنه 

و بچه بهزیستی به این راحتی ها نمیارن خیالت راحت کلی شرایط سخت داره 

بهزیستی شرایط سختی میذاره برای خانواده هایی که طالب بچه هستن و یکی از اون شرایط اوضاع مالیه خوب هست که شما میگی متاسفانه این شرط رو ندارین و شرط دیگه این هست که خانم و آقا خودشون توانایی و شرایط باروری نداشته باشن و مدارک پزشکی اینو تایید کنه شما که خودت میتونی باردار بشی 

و....

پس نگران نباش نتیجه ای نمیگیره شوهرت 

انشالله یه مدت بگذره حال و هوای خودت بهتر بشه بارداری میشی ❤️