از دست دخترم دیگه دیوونه شدم هر چی براش میزارم برا مدرسه برمیگردونه دیوونم کرده تا ساعت یک مدرسه اس فقط یه چیز کمی میخوره انقد هم دکتر بردمش شربت های مختلف ویتامین امتحان کردم خسته شدم حتی بهش پول میدم ک از بوفه میبینه دوستاش میگیرن بگیره بخوره همون پول هم برمیگردونه میگه نمیخام امروز یه دونه از این بسته های مغز بادوم کوچیکا هستن همینو فقط خورده میگه هر زنگ یکم ازش خوردم دیگ چیزی نخوردم بقیه خوراکی هام آورده خونه با پولش هم چیزی نگرفته . دیدم تو گروهشون عکس گذاشته بودن ک امروز عدسی درست کردن گفتم تو خوردی گف نه من برنداشتم دیگ عصابم خورد شد دعواش کردم هر وعده هم باید بشینم غذاشو قاشق قاشق بدم دهنش ب خودش باشه تا دو روز نمیخوره فقط همش میگه برا من ماکارونی و شامی درست کن همین دوتارو میخوره دیگ هیچی
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا دوست نداشتم تو محیط مدرسه یا کلاس چیزی بخورم همش احساس میکردم وقتی پامو تو مدرسه میذارم تبدیل میشم به یه تیکه چرک 😂😂😂😂😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
پسرم پارسال کلاس اول بود اینجوری بود،امسال خدا رو شکر همه رو میخوره
حالا پارسال پیش دبستانی بود هر چی میزاشتم میخورد فک کنم چون سفره مینداختن براشون معلم میگفت تا نخوردین پا نشین امسال هیچی نمیخوره میگه من تا بخام بخورم زنگ میخوره همش دنبال بازی و شیطنت و حرف زدنه
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
تا ظهر گشنت نمیشد ؟ این بچه من ک فقط دنبال حرف زدن و بازی کردنه
ساعتای ۱۲ ۱ اینطورا گشنم میشد که اونم یکم تحمل میکردم میگفتم میرم خونه تر و تمیز میشینم غذای مامانم رو میخورم
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بخدا دوتا پسرای منم اینجورین .لاغری هم هستن دیوونم کردن.الان امروز از ساعت یک سفره پهن کردم همه خوردیم پسر کوچیکه هنوز دوتا قاشق خورده.کشته منو.شدن مثل بچهای سومالی بخدااینقدرم بهشون اهمیت میدم از نظر تغذیه ولی اینجورین چکارکنم.
انگار داری منو تعریف میکنی الانم با این سن اینجوریم 😂
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین! شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن! قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!