2777
2789

طرز استفاده اش رو اگر بلدین برام توضیح بدین. 

اینم عکسش

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

از این مدل تا حالا استفاده نکردم دروغ چی بگم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این مدل تا حالا استفاده نکردم دروغ چی بگم

این رو من به تازگی تو کلیپ های زیادی دیدم که استفاده میکنن. مو رو صاف میکنه و میگن مو رو احیا میکنه

این رو من به تازگی تو کلیپ های زیادی دیدم که استفاده میکنن. مو رو صاف میکنه و میگن مو رو احیا میکنه

جدی قیمتش چنده من موهام با دکلره سوخته بود فنسیلین گرفتم خیلی راضی بودم

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

جدی قیمتش چنده من موهام با دکلره سوخته بود فنسیلین گرفتم خیلی راضی بودم

قیمتش تقریبا یک و چهارصد سیصد هست. یه قوطی ماسک مو هست با یه شیشه روغن آرگان.