2777
2789
عنوان

بارداری و درد در یک طرف صورت

120 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یک طرف صورتم درد میکنه طوری که چشمم رو نمیتونم باز نگهدارم از گیجگاهم تا چشم و گونه و پایین فکم درد میکنه نمیدونم از چیه و بخاطر بارداری نه میتونم دارو بخوردم نه سی تی اسکن و نوار مغز برم.

راهی بلدین برای اروم شدن دردم؟🥲

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

نه به احتمال زیاد دندونم نیست چون فقط دندون عقلم خراب بود که اونم درستش کردم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا از دندوناته یا شاید احتمالا عصبی باشه

اگه عصبی باشه چیکار کنم خوب بشه؟

من خودم چون خیلی اینجوری میشدم رفتم جای روانپزشک،بهم دارو داد خیلی هم داروهاش سبک بود حتی میگفت تو ب ...

الان دیگه بعداز مصرف دارو کلا خوب شدین؟