بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اندازه یه بند انگشت آب بیاد روی برنج وقتی آبش جمع شد شعله پخش کن بذار زیر قابلمه و دم کنی
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
هر مقدار که برنجته یه چای قاشق نمک بزن آب هم تا حدی که یه بند انگشت روی برنجت آب بریز و روغن هم دو قاشق تا سه قاشق شعله هم متوسط بذار و اجازه بده آب برنج خشک بشه در برنج رو نذار آبش که کشیده شد در دیگ رو بذار و شعله رو کم کن تا نیمساعت بعد چک کن
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
آها بله چشم چقدر طول میکشه تا کامل آماده شه؟آبش خشک شد بردارم؟
عزیزم آبش اگه جمع شد برنجتو از دور تا دور قابلمه جمع کن وسط قابلمه بیاد حالت کوه درست شه😁بعدش در قابلمه رو بذار دم کنی هم بذار زیر قابلمه هم شعله پخش کن نیم ساعت بعد در قابلمه رو بردار اگه دیدی بخار کرده یعنی دم کشیده
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤