2777
2789
عنوان

دفع جن و طلسم😭

155 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من خیلی تو زندگیم مشکل دارم مخصوصا تو قضیه ازدواج هیچ کارم درست پیش نمیره همش گره میوفته خواستگارام یهویی بی دلیل پشیمون میشن عشقم چند بار اومده دوباره رفته شبا حس میکنم یه زن بهم زل زده یکی همیشه اطرافمه😭دارم دیوونه میشم افسردگی گرفتم حالم داغونه 

چند جا رفتم گفتن یکی برات طلسم زده ولی من ازشون دعا نگرفتم چون میترسم هر کی بلده راهنمایی کنه چطور اثر طلسم و همزاد از بین ببرم 😔

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سوره بقره 

هر روز عصرا یا مغربا فایل صوتیشو پخش کن تو خونه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

مرسی از راهنماییتون عزیزان لطفا برام دعا کنید این موجود پلید دست از سرم برداره منم براتون صلوات می‌فرستم 🥺🙏🏻

تا 40 روز سردی نخورترشی و ماست رو حذف کنخیرات هم اصلا نخورقبرستون هم نرو

شاید مسخره بنظر برسه اما یه نفر که زمان دانشجویی تو خوابگاهمون مشکل شمارو داشت و از یه دعانویس سوال پرسیده بود اینارو بهش گفت

بیچاره اونم اوضاع خوبی نداشت و همش حس میکرد یکی کنار تختش نشسته و...

شاید مسخره بنظر برسه اما یه نفر که زمان دانشجویی تو خوابگاهمون مشکل شمارو داشت و از یه دعانویس سوال ...

منظورتون اینه که این توهم زدن از سردی بدنه؟ من خودم همیشه سردیجات میخورم ولی آخه نمی‌دونم ربطش به ازدواجم چیه که جور نمیشه 😥قبرستونم تو عمرم فقط یه بار رفتم