امروز شخص ناشناس تو اینستا بهم پیام داده «سلام عشقم میخوام»همین جمله رو نوشته فقط که من کلا متوجه نشدم چیگفته، بعد من با پسری در ارتباطم که چیزی بینمون نیست و دوتا پیج داره ، و من تو پیج اصلیش پیام میدم ، پیج دومش مهم نیست اصلا ، امروز پیج دوم رو تغیر داد اسم و عکس رو عوض کرد من شک کردم و نگران شدم که شاید پیج رو دادن به کسی تو این پیج دوم پیام انچنانی نداشتیم و همه تو پیج اصلی هستن ، منم تو پیج اصلی پیام دادم پیجت رو دادی به کسی ، همون لحضه پیج به حالت قبل برگشت و درست شد ، پیام داد که دست دوستم بود میخواست کسی رو امتحان کنه که در مرحله اول موفق شد و میخواد ازدواج کنه با طرف، من وقتی اینو گفت شک کردم تو نیم ساعت چطور طرف رو امتحان کرد ، درحالی که فوری فوتی پیج رو تغیر داد و اینکه همون موقع یکی به من پیام داده سلام عشقم میخوام ، بین اینا میتونه ربطی باشه یعنی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتاراش عجیبه یهو و زیادم غیرتی میشه جالب اینجاست گفتم یکی پیام داده سلام عشقم اصلا غیرتی نشد و گفت مبارکه من گفتم اصلا بلاک میکنم بعد گفت تمام و استیکر خنده گذاشت