2777
2789
عنوان

خیلی سخته بدون مادرم

179 بازدید | 11 پست

پنج شنبه میشه ۴۰ روز بدون مادرم همش عکساشو میبینم 

حالم خوب نیست الان خونمون نیستیم حس میکنم بریم خونه وضعمون بدتر شه🥲چیکار کنم کمتر فکر کنم واقعا دارم دق میکنم همش منتظرم برم سرخاکش اونجا کلی گریه کنم .کسی شرایط منو داره🥲من تک فرزندم خواهر برادرم ندارم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

عزیزممم

متاسفم واقعا

با یه تراپیست صحبت کن تا دوره سوگ رو پشت سر بذاری

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تک فرزندم خواهر و برادر ندارمپدر و مادر هم ندارم بیشتر از یه ساله تنها گذاشتن منو ۱۰ روز دیگه وق ...

چقد سخته 

من حس میکردم متاهل بودم کمتر اذیت بودم

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم