2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یک ماه دوبار ؟؟؟ نقل و نباته دیگه همینجوری بخورن ، به حای اینکه خودشو ناقص کنه بگو ب اون پارتنر بیشعورت بگو خودشو کنترل کنه ، نگاه کن توروخدا دخترا چقد خر شدن ک ب طرف نمیگن خودشو کنترل کنه خاک بر سر با جون خودشون بازی میکنن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

همه تاپیکاتم که قرص اورژانسیه؟ چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من دارم تغییر جنسیت میدم قبل عملام معاینه ی بکارت میشم

اصلا گرایشی به پسر ندارم

تاپیکا رو برای رفیقم زدم

تو یک ماه دوبار ؟؟؟ نقل و نباته دیگه همینجوری بخورن ، به حای اینکه خودشو ناقص کنه بگو ب اون پارتنر ب ...

بهش گفتم

اسکوله به تمام معناست

جلوگیریش طبیعی بوده بعد ببخشید پسره خودشو نشسته راند دو رو استارت زده سر اون دوباره اورژانسی خورده

الان موعد پریودش شده ولی پریود نشده بخاطره قرصه یا بارداره بنظرت؟

خانوادش خیلی مذهبین

در سال کلا یک الی دوبار مجازی اورژانسی بخوری میخواد کلا دستگاه تولید مثلشو از کار بندازه ؟؟

الان بنظرت چیکار کنه؟

موعد پریودشم امروز بوده نشده

قرص رو ۳ روز پیش خورده

خانوادش مذهبین هسلی بد میشه براش

بهش گفتماسکوله به تمام معناستجلوگیریش طبیعی بوده بعد ببخشید پسره خودشو نشسته راند دو رو استارت زده س ...

قرص کلا سیستم بدن و به هم میریزه ، چه دوست ساده ای داری اه اه بدم میاد از اینجور دخارای ساده ی بی دست و پا ک خودشونو میندازن زیر یکی همینجوری قرص میخورن فقط 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند