2777
2789

الان هم بیمارستان عصاب و روان بستری هست 

این اواخر دیگه محل نمیدادیم خیلی بد شده بود  یعنی اصلا قابل تحمل نبود و از خونه بیرون اومدیم و تازه بستری شده 

علائمش لجباز شده بود و کارهای عجیب غریب گاهی می‌گفت داره یکی صدام می‌زنه شما فهمیدین می‌گفتیم نه می‌گفت داره اسممو میگه 

یا مثلاً ما خیلی مشکلات داشتیم ولی اون خیلی شاد بود از ظاهر و دنبال شادی بود جوری که هر کس میفهمید تعجب میکرد 

یا خیلی بد بین شده بود نسبت به ما 

کارهایی میخواست بکنه که مثلا اخلاقی نبود 

اگر دارو نمیخورد خیلی اذیت میکرد یعنی سر و صدا میکرد فحش میداد با خودش ترسناک بود 

یعنی من اگه الان هم بفهمم خوب شده ترس اینو دارم که ببینمش ولی هنوز تشخیص ندادن که این بیماری باشه دکترا

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
متاسفانه اگه اسکیزوفرنی باشه درمانی نداره.

بلع می‌دونم 😔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو یه صدایی رو میشنوی که اسمتو میگه و با این وجود دکتر نرفتی؟

صدا نمیشنوم. اما احساس می‌کنه یکی درونم حرف میزنه. یعنی بعضی وقتا میون خواب و بیداری، یا وقتی محو یه جام، یه وقتی حواسم پرته یا حتی بعضی وقتا که می‌خوام تصمیم بگیرم یه چیزی از درونم انگار حرف میزنه که یهو با خودم میگم: این من بودم؟

خیلی پرخاشگرم 

موقع مشکلات تو خانواده، اصلا ناراحت نمیشم و خوشحالم . احساس دنج و راحتی تو دلم داره. 

و و و 

فکر میکردم اسما علائم افسردگی هستن:/

...

صدا نمیشنوم. اما احساس می‌کنه یکی درونم حرف میزنه. یعنی بعضی وقتا میون خواب و بیداری، یا وقتی محو یه ...

چه افسردگی باشه چه اسکیزوفرنی چه هر اختلال دیگه ای باید حتما بری تراپی. تا یه جایی این چیزا رو میشه با دارو کنترل کرد. شدیدتر بشه کاری از دست کسی برنمیاد.

چه افسردگی باشه چه اسکیزوفرنی چه هر اختلال دیگه ای باید حتما بری تراپی. تا یه جایی این چیزا رو میشه ...

متاسفانه پشت کنکوریم, بیشترین فشار وارد شده بهم در اثر این کنکور بوده برای همین خودمم به وضوح میفهمم افسردگی گرفتم.

برای همین امیدوارم بعد اینکه از یه جا قبول شدم خودم تراپی برم. الان چندین بار با خانواده در میون گذاشتم حتی جدی حساب نکردن حرفامو.

موقع عصبانیت، موهام رو اونقدر میکشم که کف سرم زخم میشه.

سر کوچیکترین چیز ها گریه ام میگیره

تپش قلب میگیره و دست و پاهام سرد میشه 

نوشخوار فکری شدید دارم. 

شبا کابوس میبینم فقط.

هیچکس جز من اینارو نمیدونه، اما خودم فهمیدم علائم افسردگین برای همین با مدیتیشن و یا کار کردن رو خودم سعی دارم آروم کنم خودمو 

...

متاسفانه پشت کنکوریم, بیشترین فشار وارد شده بهم در اثر این کنکور بوده برای همین خودمم به وضوح میفهمم ...

اما همه اینا به کنار.. این صدایی که میگید..من نمیشنوم که یکی صدام می‌کنه... اما قشنگ احساس میکنم یکی درونم حرف میزنه 

طوری که بعضی وقتا تصمیماتی میگیرم که بعد یکم گذشت، میگم: من اینارو کردم؟ واقعا چرا کردم؟ تو اون موقعیت چرا این فکر به سرم رسید؟

یا مثلا میون خواب و بیداری یا وقتی یکم تو خیال غرق میشم، یه نفر داره راجب یه چیزی صحبت می‌کنه درونم که به وضوح میفهممش. 

انگار یهِ من درون وجود داره و یه منِ بیرون 

...

متاسفانه پشت کنکوریم, بیشترین فشار وارد شده بهم در اثر این کنکور بوده برای همین خودمم به وضوح میفهمم ...

ای بابا خدا لعنت کنه بنیان گذارای این نظام آموزشی معیوب رو. ان‌شاالله نتیجه خوبی بگیری. به خودت فشار نیار.

چرا اینا علائم منه وا

یعنی شما این کارها می‌کنی ؟

یه سر برم دکتر واقعا ؟:/

اگر واقعا این علایم رو داری برو روانپزشک 

ی لحظه میای پی وی 

این تازه اولشهمن اسکیزوفرنی دارم یه ساعت با مامانم حرف زدم تهش فهمیدم مامانم رفته خیابون و همش توهم ...

جدی🥺

بابای من کارهای دیگه هم کرده خیلی بد