2777
2789
عنوان

استخدام مترجم زبان چینی در گلگهر

190 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من چند وقتی هست که مدرک زبان hsk که همون زبان چینی هست رو دارم . چند وقت پیش شنیدم که مترجم زبان چینی می‌تونه برای گل‌گهر  و مس کرمان استخدام بشه و حقوق خوبی بگیره. 

فقط در حد حرف بود 

اگر آشنا دارین یا از یکی شنیدین که توی گل‌گهر و مس کرمان 

تا حالا شنیدین در مورد این موضوع حرف بزنن؟

آخه نمی‌دونم واقعیه یا الکی

چجوری تونستید زبان چینی یاد بگیرید خیلی سخته

خیلی سخت بود حدودا هشت ماه طول کشید .دوره فشرده بود و فکر نمی‌کردم از پیش بر بیام ولی یهویی شد .هر چند قائده درستی نداره ولی با فیلم و سریال و تمرین و تکرار شد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخت بود حدودا هشت ماه طول کشید .دوره فشرده بود و فکر نمی‌کردم از پیش بر بیام ولی یهویی شد .هر چ ...

افرین بهت واقعا زبانش سخته 👏🏻👏🏻

ببخشید  میشه هر چیزی که نیازه برای یادگیری چیزایی مثل استاد و کتاب و .... بقیه چیزا رو توضیح بدید و نام ببری؟  

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

دوستان اگر میدونید راهنمایی کنید. بابام میگه این همه رفتی خوندی آخرشم کاری گیرت نیاد خیلی ناجوره😂اگ ...

بیشعور به چینی چه میشه 😂😶

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بیشعور به چینی چه میشه 😂😶

اونا دایره لغاتشون خیلی کمه 

اصلا کلمه بی شعور ندارن

اما کلمه بی فرهنگ رو دارن و به اشخاصی گفته میشه که یکسری قوانین عمومی رو زیر پا بزارن مثل سیگار کشیدن در عموم

افرین بهت واقعا زبانش سخته 👏🏻👏🏻ببخشید میشه هر چیزی که نیازه برای یادگیری چیزایی مثل استاد و کتا ...

گلم برای اینکار باید حتما سراغ آموزشگاه های زبان بین المللی برید و زیر نظر استاد تمامی نکات و فرهنگ و ... رو  یاد بگیرید.

حدود سه ترم هم بخونید کافی هست.یعنی hsk۳

بعد از اون ازتون آزمون میگیرن 

بعد یه سایت عمومی بهتون معرفی میکنم باید یه آزمون شنیداری و یک گفتاری رو از سر بگذرانید

بعد قبولی مدرکتون در تهران صادر میشه و با پست به دستتون میرسه

کتاب های آموزشی رو میتونید از گوگل به صورت رایگان دانلود کنید