2777
2789

خونه نوساخت کلید نخورده دوست دامادمون، شیر آلات پکیج کابینت سینک کولر کمد دیواری نداره که دامادمون کابینت ساز میگه من براتون اونارو قسطی میارم کابینتم میزنم دوباره میدید تقریبا پول خونه با فروش ماشین یه ماشین ثبت نام کردیم جور اما میترسم ماشین سر وقت ندن به مشکل بخوریم چون باید اون بفروشم که یه مقدار روش حساب کردم

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بین باش تا همچی خوب پیش بره ب امید خدا همه چی اوکی میشه و شما هم خونه رو میگیرید 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منفی فکر نکن مثبت فکر کن بگو خدایاشکرت پولم جور شده خدایاشکرت خونه دار شدم و....

یجورایی بعد تولد پسرم  خداروشکر خوب بوده برامون یک شب خواب دیدم بابام که به رحمت خدا رفته بهم یه کاسه آبگوشت داد وام بچمو خیلی سریع ریختن با اینکه کلا بانک‌ها پر بودن  یه وام دیگه سرکار شوهرم براش دراومد یه پولی خیلی وقت بود قرار بود بریزن ریختن دیگه امید بستم به خودش گفتم اینا همه نشونه است

تاریخ چک و دیرتر بدید ..چون اصولا ماشین و دیرتر میدن ..و تازه تا شما بفروشید زملن میبره ..مهلت بیشتر ...

مجبورم رهن خونه بدم بهشون برم اون خونه چک آخری از ماشین بدم تا اونموقع 4ماه گذشته از موعد دعوتنامه بلاخره دیگه اونقدرم دیر نمیدن