2777
2789
ای قدرت شیشهای قدرت اریاکای قدرت کراک

وای من با ریتم خوندم😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ سالم بود رفته بودیم مشهد طبقه دوم ی خونه رو اجاره کرده بودیم صاحب خانه آخوند بود 

شب صدامون کرد گفت خوابم نمیبره 

میشه همه بیاید حیاط 

با عموها رفته بودیم 

همه نشستیم دور هم تک تکمونو نگاه کرد رسید به من گفت این بچه ی کدومتونه  انرژیش بالاست ازش مراقبت میکنن حسابی 

انرژیش نمیزاره من بخوابم 😕

ان شاالله که الکی گفتی سوپروایزری

با کامنتت یاد اون سریال افتادم که فکر کتم امین تارخ بود خدا بیامرز

حال بیماران بهش خبر داده میشد و اونهایی که بد بودن رو نجات میداد 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بابا چقدر مسخره بازی در میارید 

آدم پشیمون میشه از تاپیک زدن 

صرفا الان خوابم نمیبرد اومد باچهارتاخواهرم حرف بزنم بگم مغزم دیگه داره میترکه دلم میخواد یسری چیزهارو نفهمم بهم میگن 😕خسته میشم مغزم درد میگیره 

باردار شدم از روز اول بهم گفتن ی مشکلی هست گریه میکردم بچم ۷ ماهه دنیااومد

چقدر بده همش چیزای منفی تلقین می‌کنی و بعد جذب میکنی سعی کن این حس رو از خودت دور کنی الهام  و ابن حرفها هم در کار نیست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
چقدر بده همش چیزای منفی تلقین می‌کنی و بعد جذب میکنی سعی کن این حس رو از خودت دور کنی الهام و ابن ح ...

تلقین نبود واقعا 

اتفاقات مثبت هم بسیار افتاده که از قبل گفتند