2777
2789
عنوان

خانما ی خواهش دارم

134 بازدید | 12 پست

کیا اینجا تلگرام دارن ؟ 

میتونید برام این لینک رو بزنید؟

هرکی برام انجام بده براش ده تا صلوات برای عاقبت به خیری و سلامتی میفرستم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

وقتش خیلی کمه 

فقطم دو نفر میخوام

اگه انجام میدید بگید تا براتون دعا کنم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اینجا لینک‌گذاشتن ممنوعه عزیز تعلیق میشین

کلاه برداری تو سایتم خیلی زیاد شده 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا لینک‌گذاشتن ممنوعه عزیز تعلیق میشینکلاه برداری تو سایتم خیلی زیاد شده

گلم رفرال ایردراپ تلگرامیه 

کلاهبرداری نیست

منم دنبال رفرالم. آخه مگه اینجا رفرال پیدا میشه آخه. ولش کن هیچ کدوم پول بده نیستن

اره خب ولی این حیفم اومد

ک فقط سه تا رفرال میخواست

پس دنبال دیه گرفتنم هستی من خیال کردم فقط تاپیک من اومدی چرت و پرت میگی و از زنهای خراب دفاع میکنی ن ...

تورو ببین چقدر بیکاری و بهت فشار اومده ک میای تو تاپیکای مردم تجسس می کنی 🤣🤣

کسی از زنهای خراب دفاع نکرد 

اگر زنی خرابه در مقابل اون مرد هم ک باهاش همراه شده خرابه ! 

ن اینکه مرده بیگناهه و زنه گولش زده !

در رابطه بودن یک زنی ک شوهرش فوت شده یا طلاق گرفته با پسر مجرد هیچ مشکلی نداره ن اینکه بگی چون تو رابطه بوده خرابه 

راجب مسائل جنسی هم وقتی هر دوتاشون موافق بودن اگر بحث بر خراب بودن باشه هر دوتاشون اینجورین !

البته برای کسی ک هنوز نمیدونه معنی بیوه چیه توضیح بی فایدس

در ضمن کسی هم دیه بگیر نیست این موضوع فقط واسه ترسوندن طرف بود ک دست از کار اشتباهش برداره 

ک خداروشکر اصلاح شد