خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 عنوان ویروسه جدیده سرفه طولانی عجیب غریب 249 بازدید | 28 پست کیا گرفتن؟فقط سرفه س اونم چه سرفه هایی شدید عمیق وحشتناک .همخشک هم خلطی اصلا دارواثر نداره انگارمن بچه م گرفته خیلی خیلی شدید سرفه هاتا حالا اینجوری ندیده بودم 1403/08/13 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 برو از ریه عکس بنداز بردممتخصص اطفال معاینه کرد گفت عفونت ندارهالان یه خانوم گفت توی مطب زیاد شده این مورددخترایشون از شهریور اینطوری شده
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2815 پسرمنم گرفته سرفه های شدید و شباهم گرفتگی بینی خیلی اذیته دکتر به بچه شما چه داروهایی داد؟ یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 چه ویروسیه من الان چند روزه فقط دارم سرفه میکنم حالم بد میشه سرفه های شما هم شدیده؟دخترممیگه گلوم خارش داره
سوگول۵۶۷۷ عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 2928 بردممتخصص اطفال معاینه کرد گفت عفونت ندارهالان یه خانوم گفت توی مطب زیاد شده این مورددخترایشون از ش ... دکتر مگه داخل ریه رو دیده میگه عفونت نداره
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 [QUOTE=359149301]دکتر مگه داخل ریه رو دیده میگه عفونت .خب با گوشی معاینه کرد و با چند تا سوال گفت عفونی نیس نمیدونم شاید چون تب هم نداشته
یالا عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1630 سرفه های شما هم شدیده؟دخترممیگه گلوم خارش داره دقیقا گلوم خارش می گیره شب از خواب می پرم انقدر سرفه می کنم ریه هام همش ترشح میاد
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 پسرمنم گرفته سرفه های شدید و شباهم گرفتگی بینی خیلی اذیته دکتر به بچه شما چه داروهایی داد؟ ببین سرفه هاش تعدادش زیاده؟؟؟واسه دختر من هم تعدادش زیاده هم خیلی عمیقهاره دخترم گرفتگی بینی هم داره که دکتر اسپری بینی دادقرص نعوتادین ومونته لوکاست و شربت دکسترومتورفان پی هم دادمیشه بگین پسرتون چند روزه که سرفه داره
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 دقیقا گلوم خارش می گیره شب از خواب می پرم انقدر سرفه می کنم ریه هام همش ترشح میاد چند روزه اینطوری هستی؟؟؟دکتر رفتی؟
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2815 ببین سرفه هاش تعدادش زیاده؟؟؟واسه دختر من هم تعدادش زیاده هم خیلی عمیقهاره دخترم گرفتگی بینی هم داره ... سه چهارروزی میشه اینجوریه سرفه های زیاد و شدید من دیفن هیدرامین و پلارژین کیدز بهش میدم که اصلا اثر نکرد یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
خانومkity مدیر استارتر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1167 سه چهارروزی میشه اینجوریه سرفه های زیاد و شدید من دیفن هیدرامین و پلارژین کیدز بهش میدم که اصلا اثر ... دکتر به من گفت اصلاااا پلارژین نده چون گیاهیه بدتر تحریک میکنه .چون منم پلارژین میدادم
یالا عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1630 چند روزه اینطوری هستی؟؟؟دکتر رفتی؟ فکر می کردم الرژیه اخه بوی عطری چیزی بهم بخوره سرفه خفه میشم نرفتم دکتر شوهرم امشب گفت برات انتی بیوتیک بگیرم شاید ریه ات عفونت داره اما الان حدودا یکهفته شده خیلی مایعات گرم بخور استفاده کردم از دیروز حس میکنم سرفم یخورده کمتر شده
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2815 دکتر به من گفت اصلاااا پلارژین نده چون گیاهیه بدتر تحریک میکنه .چون منم پلارژین میدادم ای وای خوب شد گفتی پس دیگه نمیدم بهش پس یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔