جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 عنوان درحال برقراری تماس یعنی چی 606 بازدید | 23 پست تو واتساپ به شوهرم زنگ میزنم نوشته درحال برقراری تماس، یعنی اون گوشیش زنگ میخوره یا خاموشه؟الان میبینه؟ بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹 1403/08/13 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 بوق میخوره ولی بالا نوشته درحال برقراری تماس، به مادرشوهرم زنگ میزنم مینویسه درحال زنگ خوردن.فرقشون چیه بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
۱زیبای_خفته۱ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2338 اگر توی واتساپ Calling بود یعنی نتش خاموشه اگر Ringing بود یعنی داره زنگ میخوره | 𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊|
۱زیبای_خفته۱ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2338 بوق میخوره ولی بالا نوشته درحال برقراری تماس، به مادرشوهرم زنگ میزنم مینویسه درحال زنگ خوردن.فرقشون ... در حال برقراری تماس یعنی گوشیش یا خاموشه یا اینترنتش خاموشه | 𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊|
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 بوق میخوره؟ بله بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 اگر توی واتساپ Calling بود یعنی نتش خاموشه اگر Ringing بود یعنی داره زنگ میخوره فارسیه بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
۱زیبای_خفته۱ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2338 فارسیه در حال برقراری تماس یعنی گوشیش یا خاموشه یا اینترنتش خاموشه اگر در حال زنگ خوردن بود یعنی نتش روشنه | 𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊|
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 در حال برقراری تماس یعنی گوشیش یا خاموشه یا اینترنتش خاموشه الله اکبر🥺 ممکنه تو روبیکا نت داشته باشه؟یا گوشی نت نداره.فضای مجازی رو زیاد بلد نیستم تاحالا از واتساپ زیاد تماس نگرفتم بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 در حال برقراری تماس یعنی گوشیش یا خاموشه یا اینترنتش خاموشه اگر در حال زنگ خوردن بود یعنی نتش روشنه درحال برقراری تماس مینویسه ولی فقط بوق میخورخ بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
۱زیبای_خفته۱ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2338 درحال برقراری تماس مینویسه ولی فقط بوق میخورخ چرا از طریق شماره بهش زنگ نمیزنی؟ | 𝙰𝚜 𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚊𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚘𝚌𝚎𝚊𝚗 🦋🌊|
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 چرا از طریق شماره بهش زنگ نمیزنی؟ باور کن بالای صدبار هرروز زنگ میزنم اونم بوق میخوره جواب نمیده بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 خب چرا تو وات زنگ میزنی عادی بزن خب جواب نمیده گفتم بلکه اینجا جواب داد.جواب مامانشم نمیده بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
maryam0_o عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 97 خب جواب نمیده گفتم بلکه اینجا جواب داد.جواب مامانشم نمیده انشالله که خودش زنگ میزنه نگران نباش