رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10461 عنوان مهریه بگیر ها خواستم بگم سکه شد پنجاه میلیون 678 بازدید | 25 پست خدا رحم کنههمون ۱۴ سکه هم که خیلیا میگن کمه ۷۰۰ میلیون ناقابل میشه سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم 1403/08/13 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثنااام عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 5458 ۷۰۰تومن پولیه در مقابل ی دختر تنها و ضعیف حداقل با ی بجه و خیلی چیزای دیگه میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
sara_r_85 عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 608 با ۷۰۰ میلیون میشه خونه خرید و آینده تضمین شده داشت؟؟؟حتی ی ماشین درست حسابی هم نمیشه خرید «یک دختر عاقل میبوسد اما عاشق نمیشود، گوش میکند اما باور نمیکند و قبل از اینکه ترک شود، ترک میکند.»
golnooshazimi60 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3031 الان با هفتصد میلیون چیزی دستتو نمیگیره. شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9230 بلدن برای آقایان نرخ سکه رو همون اندازه ای که بانک مرکزی اعلام میکنه حساب میکنن نه نرخ آزاد رو
رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10461 ۷۰۰تومن پولیه در مقابل ی دختر تنها و ضعیف حداقل با ی بجه و خیلی چیزای دیگه دراوردنش هم همینقدر راحته؟ سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10461 بلدن برای آقایان نرخ سکه رو همون اندازه ای که بانک مرکزی اعلام میکنه حساب میکنن نه نرخ آزاد رو چند میشه؟ سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 شوهرم میخاد یه خونه بخره ۲/۵ پولشه، میگه میزنم به نامت جا مهریه ات.میگم مهریه من الان ۶میلیارده😏 حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ثنااام عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 5458 دراوردنش هم همینقدر راحته؟ شما حرص نخوروظیفشونه یا زن نگیرن یا بفکر همه چی باشن..مهریه کادو پیچ میمونه واسه روز مباداهمون موقع نمیخواد بده ک میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9230 چند میشه؟ دقیقاً الان نمیدونم چنده نرخ بانک مرکزی ، حدود نه درصد کمتره و اونو هم به وجه نقد تبدیل میکنن و دیگه هم کاری ندارن نرخ سکه چقدر شد
رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10461 شما حرص نخوروظیفشونه یا زن نگیرن یا بفکر همه چی باشن..مهریه کادو پیچ میمونه واسه روز مباداهمون موقع ... خب اونا که مثل من و شما فکر نمیکننقیمت سکه رو میبینن میترسن از ازدواج و خب حق هم دارن مهریه ها عندالمطالبه هستن زن هروقت دلش خواست میتونه اراده کنه مهریه شو بگیره سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
golnooshazimi60 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3031 شوهرم میخاد یه خونه بخره ۲/۵ پولشه، میگه میزنم به نامت جا مهریه ات.میگم مهریه من الان ۶میلیارده😏 همونم بگیر خواهر از دست نده که غنیمته... من بدبخت عاشق بودم خر بودم ۱۴ سکه قبول کردم الان مثل سگ پشیمونم می گم کاش لااقل ۳۰ تا می گفتم شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
ثنااام عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 5458 خب اونا که مثل من و شما فکر نمیکننقیمت سکه رو میبینن میترسن از ازدواج و خب حق هم دارن مهریه ها عندال ... زنی ک فشار بیاره و مهریه بخواد ک دیگه اکن زندگی زندگی نیست چ ۱سکه چ ۱۰۰۰۰۰۰تا سکهاکر اقا داشته باسه وظیفشه بده میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 همونم بگیر خواهر از دست نده که غنیمته... من بدبخت عاشق بودم خر بودم ۱۴ سکه قبول کردم الان مثل سگ پشی ... اونو که میگیرم، ولی نه جا مهریه😁 حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم