2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۷۰۰ میلیون میشه خونه خرید و آینده تضمین شده داشت؟؟؟حتی ی ماشین درست حسابی هم نمیشه خرید

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

شوهرم میخاد یه خونه بخره ۲/۵ پولشه، میگه میزنم به نامت جا مهریه ات.

میگم مهریه من الان ۶میلیارده😏

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دراوردنش هم همینقدر راحته؟

شما حرص نخور

وظیفشونه یا زن نگیرن یا بفکر همه چی باشن..

مهریه کادو پیچ میمونه واسه روز مبادا

همون موقع نمیخواد بده ک

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
شما حرص نخوروظیفشونه یا زن نگیرن یا بفکر همه چی باشن..مهریه کادو پیچ میمونه واسه روز مباداهمون موقع ...

خب اونا که مثل من و شما فکر نمیکنن

قیمت سکه رو میبینن میترسن از ازدواج 

و خب حق هم دارن مهریه ها عندالمطالبه هستن زن هروقت دلش خواست میتونه اراده کنه مهریه شو بگیره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
شوهرم میخاد یه خونه بخره ۲/۵ پولشه، میگه میزنم به نامت جا مهریه ات.میگم مهریه من الان ۶میلیارده😏

همونم بگیر خواهر از دست نده که غنیمته... من بدبخت عاشق بودم خر بودم ۱۴ سکه قبول کردم الان مثل سگ پشیمونم می گم کاش لااقل ۳۰ تا می گفتم 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

خب اونا که مثل من و شما فکر نمیکننقیمت سکه رو میبینن میترسن از ازدواج و خب حق هم دارن مهریه ها عندال ...

زنی ک فشار بیاره و مهریه بخواد ک دیگه اکن زندگی زندگی نیست چ ۱سکه چ ۱۰۰۰۰۰۰تا سکه

اکر اقا داشته باسه وظیفشه بده

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
همونم بگیر خواهر از دست نده که غنیمته... من بدبخت عاشق بودم خر بودم ۱۴ سکه قبول کردم الان مثل سگ پشی ...

اونو که میگیرم، ولی نه جا مهریه😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم