2777
2789

ساعت ۹صب بیدارمیشم حاضر میشم تا ۱۱ میرم سرکار

۱۱صب تا ۹شب سرکارم

۹شب میرم خونه بابام اینا شام میخورم و تا ۱۱ شب اونجام

بعد میام خونه خودم تا ۱شب تو گوشی میچرخم

بعد میخابم فرداش باز از اول

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ تا ۸ باشگاه بعد صبحانه از ۱۰  دانشگاه تا ۵ ۶😵

۶ دور دور😂۸ کمک مامان ظرف میشورم  اگ کاری داشته باشه میکنم از ۱۱ تا پاسی از شب نی نی سایت😂😂😍

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

صبح ک ۱۰پامیشممممم آشپزی میکنمممم برا ناهار و بعد خونه تمیز میکنم هرروز همیشه خونم تمیزههههه ظهر ۲ک همسرم اومد ناهار میخوریم ۱ساعتی می‌خوابم ساعت۴میرم باشگاه ی روز درمیون روزهای بیکاریمممم مامانم میاد پیشم یا میرم خوتشون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

هرروز از ۶ بیدارم برای دخترم صبحانه و نهار اماده میکنم ببره مدرسه.۷ بیدارش میکنم و کاراشو مبکنم میبرم مدرسه.ساعت ۸ تا ۱۰ باشکاه.بعدش دوش و چایی و یه چرت کوچولو.بعدش میرم دنبال دخترم مدرسه میایم خونه نهار و ایتراحت و تکالیف و کلاس و یه یر مامانم اینا میزنم و خواب

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏