2777
2789
عنوان

کسی هست قرص سقط روش‌اثر نکرده باشه

102 بازدید | 12 پست

من ۴ هفته و شش روژ بارداریم متوقف شده دیروز ده تا سایتو‌تک‌خپردم‌دکترم داده بود اما فقط یکبار دلپیچه گرفتم ودیگه خبری نشد مگه داریم اخه همچین چیزی

برسه روزی که منم تیکر بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری استفاده کردیقرصت پشتش چ رنگیهواژنی هم باید بزاری

عزیزم نوشته رنگ‌ابی داره مطمینم اصله دکترم داده گفت هر دوساعت زیر زبون بزارم‌خودم‌داغون شدم‌ولی دریغ از لکه بینی

اخه فک‌کنم واژنی هم باید بزاری دکتر نگفت؟

نه نگفت ۳۵۰۰ هم گرفتم یه ورقش‌رو‌منم ترسیذم از دستورش سرپیچی‌کنم بگه چرا سرخود کاری کردی الانم‌گفته فردا برو  سونو من یک هفته اس از زنذگی‌افتادم

عزیزم احیانا اگه با قرص نیوفتاد مراجعه کن بیمارستان حتما یوقت دکترت نگه با جراحی درش بیارم راحته و فلانه ها .اصن قرص سایتوتک هم چیزیه که مصرفش باید اصولی باشه بنظرم بیخیال دکتره شو برو بیمارستان بخش مادران پر خطر خیای راحت کمکت میکنن.خود سایتوتک باعث پارگی رحم میشه و جراحی سقط بچه بدون تجهیزات و مهارت هم همینطور خدایی نکرده من همین امسال از سر سادگی خودم دکترم بهم قرص داد بچه نیوفتاد گولم زد خودش درش اورد باعث شد رحمم پاره شه ریسک نکن .خیلی ترسناک و پیچیده هم نیست اونجا بعد سقط ازت ی سونو میگیرن بقایا نداشاه باشی مرخصت میکنن فک کنم رایگان هم هست 

عزیزم احیانا اگه با قرص نیوفتاد مراجعه کن بیمارستان حتما یوقت دکترت نگه با جراحی درش بیارم راحته و ف ...

اتفاقا دکترم‌خیلی محتاطه تو این‌چیزا الان گفته هیچ‌کاری نکن تا بری سونوگرافی 

اتفاقا دکترم‌خیلی محتاطه تو این‌چیزا الان گفته هیچ‌کاری نکن تا بری سونوگرافی

بستگی به واکنش بدن به قرص داره انگار .بعضیا حتی بدون قرص هم بچشون تا فوت میشه خودشم میوفته 

بستگی به واکنش بدن به قرص داره انگار .بعضیا حتی بدون قرص هم بچشون تا فوت میشه خودشم میوفته

نمیدونم الان مرحله بعدی چی‌میشه گفت بعد ۴۸دساعت برو‌سونو ببین من یه لک‌کوچیکم ندیدم خودم‌شوک‌شدم