2777
2789

سه سال پیش با کلی وام و قرعه کشی و فروش حلقه هام پول جور کردم شوهرم ماشین بخره خواهرم گفت داداش بلده سردربیاره بیاین تهران بخرین شوهرم با برادرم رفتن شوهرم از ماشین چیزی نمیدونست سنش کم بود اولین ماشینمون بود بعد موند تا الان گذاشتیم برای فروش فهمیدم اتاق تعویضه و داخل سند ننوشته اون کارشناسیم که بردن اشنای طرف بود سرشون کلاه گذاشته بعد من حالم بد شد جوری که دیوونه شدیم با شوهرم میخواستیم ماشینو اتیش بزنیم هستین ادامه بگم 

کاربری دونفره

مامانم دید حال من خیلی بده و مریض شدم گفت داداش میخواست ماشین بخره حالا که ما تشخیص ندادیم اونموقعه اینطوره ماشینو ما برمیدارم و بمونه برای ما پولش 2ماه دیگه میدیم خونه دارن گفتن مستاجر بیاد پیش بده میدیم شما ماشینو برمیداریم  الان شد سه ماه زدن زیرش شوهر منم اعصبانی 

کاربری دونفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت حق داره والا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وا دختر خودت داری میگی شوهرت بی تجربه بوده 

برادرتم معلومه گول خورده بدبخت 

دیگه کاریه که شده برید دنبال راه های قانونیش با مادرتون صحبت کنید بگید اگر میخواید کاری کنید لطفا سریعتر انجام بدید ولی اینجا مقصر اول و اخرش بنظرم همسرتونه که انقد ساده لوح بوده ، ذهنتو درگیر این نکن بگو ایشالله بهترشو میخریم 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

من دیدم وام میاد بخاطر اینکه خرج نشه رفتم قبل اینکه طلا گرون بشه 140تومن طلا فاکتور کردم و 10میلیون بیعانه دادم یارو هم میگه که کامل طلا هارو نبری پول ندی 10تومنو پس نمیدم 

کاربری دونفره

وا دختر خودت داری میگی شوهرت بی تجربه بوده برادرتم معلومه گول خورده بدبخت دیگه کاریه که شده برید دنب ...

شوهر من از اولشم گفته بود من بلد نیستم و تا حالا سوار نشدم اینا گفتن ما بلدیم و اینا بعد دیگه فقط، خریده بودن دیگه اهمیت ندادن ماشینم خیلی قراضه بود از روزی که اوردیم 50خرجش کردیم قانونی ام میگه اول ماشین اسقاط بشه تا سه سالم طول میکشه 

کاربری دونفره