2777
2789
عنوان

می نویسم صرفا جهت درد دل

268 بازدید | 32 پست

عزیزان لطفا حرفی ،قضاوتی نکنید که باعث دل شکستن بشه ،می نویسم جهت در د دل کردن ،و‌نموندن حرف تو دلم 

بچه ها شما وسیله نقلیه دارین ؟ 

ما نداریم ،قبلا که خونه پدرم بودیم نداشتیم ،الانم که ۱۵ ساله خونه دارم هم نداریم 

خدا می دونه که حسادت نمی کنم ،ولی این روزها هر وقت از کنار ماشینها رد میشم تصور می کنم که آدم با داشتن ماشین چقدر راحته و کارهاش سریعتر پیش میره

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کسایی که ماشین ندارن دعا کن زود ماشین دار میشید ان شاالله

انشالله ،خدا برای همه بخواد برای ما هم همچنین

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

ما ماشین داریم.

ولی ماشین خیلیم مهم نیست مهم اینه یه سقف بالا سرت باشه.

انشالله که هرچه زودتر صاحب ماشین هم بشی گلم 🥰🥰😍🌳🌳🌳🌳🌹⚘️🌷🪻🌾

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

خوشگلم از ته قلبم برات دعا میکنم به زودی یه شرایط عالی براتون پیش بیاد بتونین بخرین ❤️

لعنت به این اوضاع و احوال که همه دارن سخت زندگی میکنن الهی خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
پارسال داداشم گرفت قبلش نداشتیم و درک میکنم کاملا

مبارک باشه گلم ،انشالله مسافرت‌های شاد و پر از خاطرات شیرین باهاش برین  

ما ماشین داریم.ولی ماشین خیلیم مهم نیست مهم اینه یه سقف بالا سرت باشه.انشالله که هرچه زودتر صاحب ماش ...

فدات مهربانم      

مبارک باشه گلم ،انشالله مسافرت‌های شاد و پر از خاطرات شیرین باهاش برین

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم بهترینشو بخرین ...والا داداش منم با وام تونست پراید بخره...فقط از هیچی بهتره وگرنه جای دوری نمیشه باهاش رفت

خوشگلم از ته قلبم برات دعا میکنم به زودی یه شرایط عالی براتون پیش بیاد بتونین بخرین ❤️لعنت به این او ...

فدای تو دوست مهربان 

دعا می کنم  خدا بزودی دامن شما و همه مادر پدرهای منتظر  رو سبز کنه