2777
2789
عنوان

فاصله سنی چهار سال خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست
چرا خیلی تفاوته . بچه ۵ ساله درک بهتری داره . من که تجربه کردم .

شاید بخاطر حضور بچه دوم بوده که درکش بالاتر رفته

نمیدونم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

آره خیلی خوبه منم خیلی دوست داشتم ولی خب نازایی دارم برام دعا کن

ایشالا به زودی دامنت سبز بشه قشنگم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله سنی ۵سال وبیسترازاون بچه ه اصلا همبازی هم نیستندکمی بزرگتربشن دنیاشون کاملا متفاوت میشه بچه ها ...

بالاخره یه نظر مثبت دیدم 🥲

همه میگن کمه کمه 

واقعا استرس میگیرم نکنه واقعا شامه به خودم و بچه🥲🥲

مرسی عزیزم 

معمولیهمشکل مالی نه در حدی که با بچه دوم اذیت بشیمشوهرم کمک نمیکنه😂

خانوادت نزدیک نیستن؟ منظورم از کمک اینه ک زایمان کنی کسی هست کمکت کنه روزای اول 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
قربونت برم عزیزم❤️خدا بچه ات رو برات نگه داره کلی گفتم گوش نده به حرف کسی اگه شرابطشو دارین بچه اولت ...

اره عزیزم حق با شماس

مرسی ❤️

خانوادت نزدیک نیستن؟ منظورم از کمک اینه ک زایمان کنی کسی هست کمکت کنه روزای اول

اره مامانم هست 

خب پس چه سنی خوبه نمیخوام تنها باشه

بعد ۷ سال 

از ۳ تا ۶ سال اوج حسادت و لجبازی بچه هاست 

دوست دارن مرکز توجه باشن 

من خودم یدونه دختر دارم دیگه ام نمیخام 

ولی خب بازم به خودت بستگی داره 

اگه واقعا تحملشو داری بیار چون دوتا بچه خیلی سخته 

این که خودتو قانع کنی اونی که بزرگتره رو دائم نکوبی که از حقش بگذره تو دعواشون

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤