2777
2789

من تو سن پاین ازدواج تحمیلی کردم و بعد جدا شدم توافقی 

زندگیم برام جهنم بود جهنم تر شد ولی سرمو گرم کارو دانشگاه کردم گذشت و الان حدود 1 ساله مجدد ازدواج کردم و الان عقدم  و راضیم ب نظرم باید سختی کشید تا ب آرامش و راحتی رسید. 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو سن پاین ازدواج تحمیلی کردم و بعد جدا شدم توافقی زندگیم برام جهنم بود جهنم تر شد ولی سرمو گرم ک ...

میشه بپرسم چند سالت بود دلیل جداییت این بود که دوسش نداشتی ؟چند سال بعد دوباره ازدواج کردی البته اگه دوست داری بگو🙂

میشه بپرسم چند سالت بود دلیل جداییت این بود که دوسش نداشتی ؟چند سال بعد دوباره ازدواج کردی البته اگه ...

من 14 سالم بود ب اجبار تن ب ازدواج دادم با کسی ک نمیخاستم 

در صورتی ک همه جوره از من سر بود 

منم تو 17 سالگی طلاق گرفتم و الان 20 سالمه و 1 ساله ک عقد کردم و ب شدت زندگیمو و شوهرم رو دوست دارم و روزی هزار بار برا این لحظه ک با کسی ک میخام و دلی خواستمش زندگی میکنم میمیرم 🥹❤️

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

خودت چطور ؟جدا شدی؟اگه نشدی و راه حل داره ومیتونی درستش کنی این کارو نکن

من دارم جدا میشم اما توافقی نیست من مجبور شدم درخواست بدم چون شو هرم طلاق نمی‌داد 

نه دیگه درست شدنی نیست خیانت کرده بهم خودش خوب میدونست خط قرمزمه جدا از این منو نمی‌خواست یکاری کرد خودم برم 

من 14 سالم بود ب اجبار تن ب ازدواج دادم با کسی ک نمیخاستم در صورتی ک همه جوره از من سر بود منم تو 17 ...

ای جانممم خدا رو شکر که راضی الان از زندگیت الهی که تا آخر عمرت خوشبخت باشی برای منم دعا کن منم تو عقد دارم جدا میشم 

ای جانممم خدا رو شکر که راضی الان از زندگیت الهی که تا آخر عمرت خوشبخت باشی برای منم دعا کن منم تو ع ...

فداتشم چشم ❤️ایشالا ک بهترین ها نصیب دل مهربونت میشع ❤️

درست میشه عزیزم غصه نخور فقط بدون قسمت تو این نبوده ایشالا ی زندگی خدا بهت بده ک این هیچ وقت دیگ تو ذهنت حتی نیاد 

خیلی عذابم دادن هم خودش هم خانوادش من انتخاب خانوادش بودم برای همین هیچ غیرت و تعصبی رو من نداشت خیلی عذابم داد خودشم تا خودم بزارم برم بخاطر مهریه آخرم نزدیک عروسیم فهمیدم خیانت کرده بهم 🙂💔هیچوقت حلالشون نمیکنم داغونم کردن 

یه نفر بهم گفت هزار راه نرفته تا طلاق هست و واقعا درست میگفت ! عجله نکن خیلی دقت کن و جوانبو بسنج

چاره ای برام نزاشت من همه جوره پاش موندم اما خیانتش نتونستم ببخشم حتی پشیمون نبود و تلاش نکرد زندگیمون حفظ کنه بهم گفت اگه طلاق میخوای برو خودت اقدام کن من طلاق نمی‌دم بخاطر مهریه بود وگرنه الآنم میدونم با دختره در ارتباطه ماه هاس ازش بیخبرم