2777
2789

دیدم فقط و فقط یه سال گذشته و کلی از موهای جلو ی سرم تو این 1 سال سفید شده تو آیینه به خودم نگاه میکردم و گریه میکردم و یاد 1 سال گذشته افتادم که گذشت ولی حسرتش همیشه و همیشه تو دلم میمونه منی که تو سن 25 سالگی هنوز خیلی سختی ها مونده تا تجربه کنم فقط با درد حسرت و دل شکستن کلی از موهام سفید شدن کاش میشد فقط برا 1 سال از همه آدمای اطرافم دور بشم برم یه جا که هیچکسو نشناسم حتی گوشی و خطمم نبرم رها بسم از همه چیز به فکر خانوادم دیگه نباشم به فکر کارو شغل و آینده و پیشرفتم نباشم فقط استراحت کنم خیلی خسته شدم از تلاش کردن از جنگیدن با خودم و آدما الان دلم یه بغل میخواد که فقط گریه کنم و خودمو خالی کنم 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهممت، شاید مدل غممون فرق کنه ، ولی جنسشون یکیه😔

خستم واقعا دلم میخواد بدونم بیخیال زندگی کردن چه طوریه دلم میخواد جای اونایی که کلا هیچی براشون اهمیت نداره و راحت فراموش میکنن باشم 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
نروووو🥲نری🤕برم؟😁

رفتم شام بخورم ببخشید 

عزیزم هر موی سفیدت نشانه قوی تر شدنته یه روزی به حایی میرسی مه سخت ترین چیزها هم از پا درت نمیاره❤️

امیدوارم واقعا دلم میخواد انقدر قوی و صبور بشم که یه روز خودمم تعجب کنم