2777
2789
عنوان

یعنی از بابام متنفرم ب معنای واقعی

235 بازدید | 15 پست

درامدش خیلیه ولی خسیسه هیچی خرجم نمیکنه گوشیم سال هاست خرابه همه مسخرم کردن بخاطرش گوشیمو عوض نمیکنه

همه بهم میگن مگ تو بابات فلان شغلو نداره این چیه دستته بهم میخندن مسخرم میکنن میگ نمیخرم برات

هیجوقت پشتم نبوده فقط بلده توهین و تحقیر و کتک بزنه

بهش میگم تو چه پدری در حق من کردی میگه خرج دانشگاهتو دادم 

ک همونم منت گذاشته هررررر رووووزش

نه محبت داره ن احساس داره

منو فقط ب این دنیا اورده زجرم بده

منم از پدری که این همه یه زن بی گناه رو ( مادرم‌) با بی محبتی زجر داد تا بمیره متنفرم

لعنت به من که از اون‌بوجود اومدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودت کار کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یکبار منو بیرون نبرده نمیپرسه زنده ای مرده ای حالت خوبه؟؟ میگم دلم گرفته بریم بیرون میگه برو گمشو 

با خودشم مشکل داره اصلا

فقط بغص میکنم میبینم باباهای بقیه چقد با دختراشون خوبن

گوشی ایفون نخواستیم ی شیائومی بگیره حداقل ابروم نره

اگه نداشت میگفتم پول نداره دلم نمیسوخت

پول داره و خرج نمیکنه خیلی درد داره

حتی تاچ گوشیم کار نمیکنه لایکت کنم

بخدا این حقمون نیست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

هیچکی نمیفهمه من چی میگم

من میفهمم چون کل بچگیم و نوجوونیم تو بحث با پدرم بی عقلم و همین الان داره میگذره