2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی انصاف

448 بازدید | 47 پست

برادرشوهرم به تازگی قصد ازدواج با یه دختر داره. مادرشوهرم دختره رو میزاره رو سرش. و دختر دقیقا خصوصیاتی داره که بخاطر همون خصوصیات مادرشوهرم منو دوست نداشت و نداره.هنوز خواستگاری نرفتن دختره رفت و آمد به خونه مادرشوهرم داره و مادرشوهرم براش تولد گرفت.کیک و برف شادی.من ۹ سال عروسشم هیچوقت کادو و تولد ندیدم. بردش تو اتاق و دو تا لباس نشونش داد دختره یکی انتخاب کرد و به عنوان کادو برد. حدس میزنم اون یکی برای منه. چون تولدمون فقط ۹ روز فاصله داره امسال که برای اون کادو گرفته مجبوره به منم بده. شما بودید ناراحت نمیشدید کادو نشون اون بده و اون انتخاب کنه و اون یکی بمونه برای من. میتونست خود مادرشوهرم انتخاب کنه کدوم برای کی. به نظرتون کارش زشت نبود که هیچوقت تولد منو حتی تبریک ساده نگفته ولی واسه دختری که فقط دوست دختر پسرشه تولد میگیره

من پدرم ۵ سال و مادرم ۸ ماه پیش فوت شدن. از وقتی مادرم رفته مادرشوهرم بیشتر از قبل دوس داره منو آزار بده و دلمو بسوزونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا شما چه دغدغه های دارید آخه تولد مادر شوهر به چه درد می‌خوره بگیره یا نگیره

کادوش هم به درد نمیخوره ،اتفاقاً هرچی اونو عزیز کنن پیش شوهرت چه بهتر دیگه نباید هیچ انتظاری ازت داشته باشند خوشحال باش

خالم‌که ازدواج کرد هزاااار جور محدودیت داشتم

تعریف کنم دل سنگم‌کباب میشه

ساده ترینش این بود که باید حتما چادر کلفت میپوشید

جاری سومش که اومد

خانواده شوهرش زبونشون لال شد دختره جلوی همه لباس نازک میپوشه 

پیش برادرشوهراشم که نگم

بعد حلوا حلواش میکنن

داد و هوارشون فقط سر خاله ی مظلوم من بود

خدایی از نظر خانما مادر شوهر با انصافم مگه داریم

نه از نظر شوهرمم بی انصافه. چون برای اون پسرش خونه و ماشین خرید. گفت بچم نره مستاجری اذیت بشه. ولی ما بعد ۷ سال مستاجریم میگه خدا کمک میکنه از این ستون‌ به اون ستون فرجه. 

من بودم نمیگرفت میگفتم دستون درد نکنه بدینش فلانی شاید از دوتا خوشش اومده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ای خدا شما چه دغدغه های دارید آخه تولد مادر شوهر به چه درد می‌خوره بگیره یا نگیرهکادوش هم به درد نمی ...

چرا نباید دغدغم باشه. من فقط یه تولد گفتم اما تبعیضاشون خیلی زیاده برای اون پسرشون خونه و ماشین خریدن. اما من حتی وقتی نوه اولشو دنیا آوردم یه چشم روشنی ندادن

نه از نظر شوهرمم بی انصافه. چون برای اون پسرش خونه و ماشین خرید. گفت بچم نره مستاجری اذیت بشه. ولی م ...

پدر منم برا من و دوتا از برادرام خونه خرید دوتای برادر بزرگم که خونه داشتن به اونا هم پولشو داد ولی به 3 تا خواهرم فعلا هیچی نداده معمولا برای همه برادرا خونه میخرن نه برا یکی 

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند