2777
2789

هم خودم هم پسرم کمبود وزن داریم ،یکی بهم گفت اگه تا به ماه هرررروز ماکارونی بخوریم تپل میشین

یعنی واقعا جواب میده؟

شکم میاریا. نه خوب نیست به نظرم. پروتئین بخور با ورزش 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپل که میکنه ولی مواظب دیابت و چربی خون باشین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه خوب نیست

نون و برنج

و تخمه و اینا پرکالرین

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

هر صبح  سه قاشق مرباخوری دانه چیا 

یه نصف موز پوره شده

ی قاشق عسل

بریز تو ی لیوان شیر

دو ساعت بذار تو یخچال بمونه بعد بخور

سر دو هفته شروع میکنید ب چاق شدن عااالیه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

هیچ غذایی چاق کننده یا لاغر کننده نیست

مقدارش مهمه

من یک ماهه همه چی میخورم

از بسننی و کیک و …

لاغرم شدم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

چه کاریه چربی به بدنتون اضافه کنید

کربوهیدرات توی بدن چربی ذخیره میشه ، به کبد هم اسیب میزنه

روزی دوتا تخم مرغ بخورید، مرغ بخورید، کنارشم سبزیجات و برنج و نون باشه

تخم مرغ خیلی خوبه هم پروتئین داره هم برای رشد بچه خوبه

گوشت و ماهی هم هست ولی خب گرونتره ادم نمیتونه زود به زود بخره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
شما جواب گرفتین؟

من برای پر شدن صورتم میخوردم

دو هفته خوردم دیدم دارم چاق میشم قطش کردم

یکی از اشناهامون هم خودش مبخوره هم دختراش

چااااق شدن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
هیچ غذایی چاق کننده یا لاغر کننده نیستمقدارش مهمهمن یک ماهه همه چی میخورماز بسننی و کیک و …لاغرم شدم

ما هم سخت چاق میشیم ،الانم اگه هروزم چیزای چاق کننده بخوریم بازم چشمم آب نمیخوره