خب عزیزم با این نشانی هایی که تو دادی قطعا داری دنبال سریال a time called you میگردی😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
دختر دایی من نگاه میکنه.خودشم با فیل**تر شکن نگاه میکنه. بهم میگه بیا با هم نگاه کنیم.ممکنه چیز بدی ...
نه خیلی هاشون مشکلی ندارن حقیقتا
کره ای ها خیلی فیلماشون از این لحاظ تمیز تره تا کشور های دیگه مگه این که سریاله دیگه رده سنی داشته باشه
ولی اکثرا واقعا مشکلی ندارن